středa 21. února 2018

Podlahovy nater

Podlahový epoxy nátěr je dvousložková nátěrová hmota na bázi epoxidové pryskyřice s obsahem plniv a pigmentů ve směsi rozpouštědel pro vysoce odolné. Vodou ředitelný akrylátový nátěr, určený k nátěrům lehce zatěžovaných betonových podlah v interiérech a pohledových betonových ploch v exteriérech. Podlahový epoxy náter je roztok dvojzložkovej náterovej hmoty na báze syntetickej živice s obsahom plnív a pigmentov v zmesi rozpúšťadiel na vysoko odolné. Výrobok je vodou riediteľný akrylátový náter, určený k náterom ľahko zaťažovaných betónových podláh a pohľadových betónových plôch v exteriéroch. LIDLu, je tam vyslovene uvedene ze nie je to vhodne pre podlahu do garaze.


Vysoko odolný dvojzložkový epoxidový náter pre betónové konštrukcie. Na povrchu vytvára oteruvzdornú, mechanicky odolnú a ľahko umývateľnú vrstvu. Saténovo lesklý, jednozložkový povrchový náter, s nízkymi emisiami, odolný voči oderu, ktorý je určený na normálne namáhané podlahy v interiéroch a. Free Delivery on Eligible Orders! Jemný cementový potes na vytváranie nových a opravy súčasných poterov. Vysoce odolný dvousložkový epoxidový nátěr pro betonové konstrukce.


POUŽITÍ - barevný, epoxidový. Saténový lesklý, jednozložkový povrchový náter, s nízkymi emisiami, odolný voči oderu, ktorý je určený na normálne namáhané podlahy v interiéroch a. Permanentní podlahový nátěr. Podlahové bezpečnostní značení v průmyslovém prostředí, logistických halách a dalších prostorách je velice často. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. DOPRAVA a PLATBA Platba zboží dobírkou , zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole) a ve Vimperku.


Hledáte nater podlahovy ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Protiskluzový podlahový nátěr Safe Step 5 univerzální, šedý, l - Objednejte online od DENIOSu ještě dnes! Epoxidovým tužidlem Floortec 8Vlastnosti: Vodou ředitelný, pachově neutrální. Pre slovenských firiem (platitelia DPH) predaj bez daně. Napíšte prosím v poznámkach objednávky, že ste platcami DPH.


Dvousložkový barevný vícevrstvý nátěr na bázi epoxidových pryskyřic. Plastový nátěr na podlahy Baufix za akční ceny #128176;. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Podlahový nátěr RYCHLESCHNOUCÍ od společnosti Den Braven je vodou ředitelný akrylátový nátěr, určený k nátěrům lehce zatěžovaných betonových.


Pokud potřebujete podlahový nátěr na dlažbu, záclony, závěsy, garnýže, rolety, plisé, bytové doplňky nebo další. Dům a zahrada - podlahovy nater bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vysoko-kvalitný dvojzložkový polyuretánový ochranný lak na vodnej báze na betón, cementové potery, dekoratívne omietky, drevo, epoxidové nátery. Důležitou podmínkou, aby podlaha v garáži nepraskala, je vytvořit ji v dostatečně silné vrstvě, aby unesla váhu vozidel, s nimiž budeme do garáže. Vyznačuje se vysokou oděruvzdorností, výbornou přilnavostí a odolností proti ropným produktům a chemickým látkám.


Malá ukázka ze školení na podlahové systémy Arturo. Jedná se o umělé pryskyřice, které jsou vhodné do domácností, kanceláří, garáží, zdravotnictví a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky