pondělí 26. února 2018

Hoblované hranoly

Všechny tyto české dřevěné produkty jsou hoblované , tudíž se lépe povrchově ošetřují a tím zabraňují pronikání vlhkosti do struktury dřeva. V eshopu SECA Borohrádek naleznete pouze značkové výrobky, z kvalitního a vysušeného dřeva. Formátované hranolky z různých dřevin. Truhlářská kvalita - sušené.


Dodáváno ve standardní délce 5mm. Každý hranolek je označen názvem dřeviny.

Hranoly sú zo suchého smrekového dreva. Na tomto webu využíváme pro analýzu návštěvnosti soubory cookie. Dalším prohlížením obsahu tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas s jejich využitím. Více Střešní latě, hoblované latě. Více OSB desky a stavební překližky.


Více Palisády, kulatina, pražce a klíny. Sú sušené na vlhkosť s toleranciou následne sa rezivo hobľuje na požadovaný rozmer. KVH hranoly sú vyrobené so smrekového dreva.

KVH následne podlieha kontrole, odstránia sa vady (praskliny, miesta s vypadnutými uzlami) aby produkt sp. Drevené hranoly Ponúkame Vám drevené hranoly , ktoré sú vysušené a povrchovo upravené hobľovaním a majú široké využitie v stavebníctve. Ide o konštrukčné drevo z ihličnatých drevín (smrekové drevo), ktoré spĺňa najnáročnejšie požiadavky na kvalitu, pevnosť a únosnosť.


Stavební vysušené dřevo, které je ohoblováno a připraveno pro finální použití. BSH Si - pohledová kvalita. Jsou čtyřstranně hoblované , lamelově lepené a délkově napojované hranoly , vyrobené ze sušeného borovicového řeziva. Naše firma také nabízí montážní podkladové hranoly vyráběné ze smrkového dřeva, modřínu.


Dřevěné hranoly jsou kvalitně vysušené a hoblované. KVH profily jsou čtyřstranně hoblované a mají sražené hrany. Délkovým nastavováním jednotlivých profilů pomocí zubovitého spoje lze dosahovat délek až m. Profily jsou technicky vysušeny na vlhkost ±. Název tohoto produktu vychází ze slova KonstruktionsVollHolz, které tento produkt jasně charakterizuje.


KVH HRANOLY – hoblované , nepohledové. Jedná se o konstrukční sušené a hoblované hranoly. Využívá se jako konstrukční prvek pro střechy a pro dřevěné stavby. Hobľované hranoly s označením Ca hobľované dosky S4S sú sušené hobľované stavebné rezivo s jemne zrezanými hranami vysokej kvality, ktoré nájdu uplatnenie pri rôznych stavbách z dreva.


Vybírejte také z naší široké nabídky dřevěných hranolů. Lištařské hranoly jsou hranoly bez suků vyráběné lištařskou technologií.

Základem naší nabídky jsou hoblované hranoly , které se používají především při výstavbě plotů, pergol, altánů a dalších různorodých konstrukcí. Součástí nabízeného sortimentu jsou i lepené hranoly , které taktéž velmi důležitým, ba i nezbytným prvkem u řady konstrukcí. Hoblované řezivo koupit o objednat u OBI. Váš svět dřeva a palubek. Smrkové stavební hranoly.


HOBLOVANÉ DŘEVO CETRIS OSB PŘEKLIŽKY BIODESKY LAŤOVKY. Skladem Smrkové stavební hranoly. Pokud se chcete dozvědět více informací o hranolech, přečtěte si článek na téma hranoly. Má široký záběr využití od konstrukčních. KVH masívne konštrukčné hranoly.


Die Seite wird automatisch neu geladen, wenn diese Felder ausgefüllt werden. Anzahl der Artikel pro Seite. Ponúkam hobľované HRANOLY hrúbky a dĺžky podľa potreby. Maximálna hrúbka 32xcm.


HRANOLY sú vhodné na prístrešky, terasy, krovy či drevené stropy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky