středa 28. února 2018

Roubené domy na klíč

Srubové domy , roubenky a dřevěné domy na klíč. Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. VÁŽENÍ, nacházíte se na stránkách naší firmy, jenž se zabývá stavbou roubených domů, pergol, altánů, dekorativních prvků a jiných staveb spojených se dřevem.


Kanadské sruby, sruby na klíč , srubové domy od DREVODOM RAJEC CZ, s. Pořiďte si ekologické a zdravé bydlení s přirozeným designem dřeva.

Stavíme na území celé České republiky. Dřevěné stěny přirozeně regulují vlhkost prostředí a udržují optimální klima. V létě si naplno vychutnáte osvěžující chládek, v zimě pak příjemné teplo.


A tu atmosféru prostě budete milovat. Moderní roubenka znamená hlavně ekologické bydlení. Odlište se ekologickou stavbou nabízející přirozený design dřeva a zdravé bydlení. Roubenky na prodej Zeman.


RO UBENKY, ROUBENÉ DOMY , roubenky levně, roubenky Brno, roubenky na klíč.

Soustředíme se na detaily pro osazení oken a dveří, vnitřních zděných příček, detaily pro instalaci elektrorozvodů, prostupy a křížení jednotlivých segmentů stavby tak, aby nedocházelo k únikům tepla v žádných konstrukčních spojích. Rodinné domy v provedení dřevostavba nebo zděný na klíč. Ceny od milionu korun včetně DPH a základové desky. Jsme na trhu více než let.


Jedná se o orientační ceník roubenek na klíč. Nejkrásnější roubenky na horách i poblíž měst v ČR. Vynikají rychlou výstavbou, jednoduchou údržbou a nízkou spotřebou energie. Již čtvrt století se zabýváme tradičnímy roubenými domy.


Technologií se snažíme přiblížit tradíčnímu způsobu tak jak to dělali naši předkové. Na stavbách roubenek si necháváme opravdu záležet. Především to, že přirozenou vlastností dřeva je jeho sesychání, kdy dochází k sedání stavby. Jeden z důležitých technických detailů roubené stavby - roubenka na klíč - je utěsnění podélných roubených spojů klád. Sruby, roubenky a dřevěné domy na klíč vám kvalitně projektuje, realizuje a dodává společnost WOOD-LIFE CZ s. Vyrábíme a dodáváme masivní srubové domy a roubené domy pro rodinné bydlení, rekreaci i komerční účely.


Sruby se staví z na sebe kladených překřížených dřevěných trámů. Sruby byly stavěny v místech s větší koncentrací převážně. Klasické roubené stavby jsou dále typické prkennou podlahou, překládaným prkenným stropem a především vytápěním kachlovými kamny.

Více než 4realizovaných staveb v ČR. Domluvíme Vám osobní prohlídku v námi realizované stavbě srubu nebo roubenky. Nabídka typových domů Monivet. Rádi bychom Vám nabídli řadu projektů dřevostaveb v modulové. Staví roubené domy ze surového hraněného smrkového řeziva s rohovými spoji na rybinu.


Mezi hoblované trámy se do drážky vkládá smrkové pérko. Rozsah dodávky: dodáváme roubenky od realizace formou šéfmontáže až po kompletní stavbu na klíč. Vždy jsou pro nás podstatné požadavky investora, kterým se snažíme přizpůsobit. Nabízíme také zhotovení projektové dokumentace, záruční a pozáruční servis.


Proškolení zaměstnanci ve vzdělávacím programu na technologii stavby srubů a roubenek. Katalog rodinných domů MS Haus. V sekci galerie bychom vám rádi přiblížili všechny kroky, které souvisí se vznikem srubového domu prostřednictvím fotografií pořízených při realizaci.


Dřevostavby na klíč na se zárukou kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky