úterý 20. února 2018

Deska dtd

Surová dřevotřísková deska typu Pje nenosná deska určená pro použití ve vhlkých podmínkách s vysokou rozměrovou a tvarovou stabilitou. DTD , dřevotřísko deska určená pro výrobu nábytku, další zpracování laminováním LT dále jako nosič HPL, nebo ji lze dýhovat. Hladká broušená stavební deska. Vhodná pro podklad pod podlahové krytiny, jako podkrovní výstavba, opláštění stěn a příček.


Jádro na bázi dřeva vyrobeno ze tří vrstev dřevěných třísek lepených pryskyřicí za vysokého tlaku a teploty. DTD se vyrábí z třísek dřeva jehličnatých a listnatých stromů, spojených organickým pojivem pomocí tepla, tlaku a katalyzátoru. Dodáváme plošné lisované dřevotřískové desky třívrstvé, s velmi jemným uzavřeným povrchem v několika tloušťkách a rozměrech.


Třívrstvé oboustranně broušené dřevotřískové desky jsou vyráběny především z domácích surovin a vyznačují se nejvyšší kvalitou. Kronodesign DTD laminovaná deska buk mm (1) Kronospan MDF oboustr. Dřevotřísková deska (DTD ) či třísková deska je velkoplošná.


V katalogu nemáme podrobnější informace o deska dtd. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Desky se používají pro výrobu nábytku, obkladů stěn a stropů, na police, ve výstavnictví,. DTD desky jsou vhodné pro nábytkářský průmysl a interiérové využití.


Jejich povrch je ideální pro další úpravu, především dýhování či laminování. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Surové dřevotřískové desky typu Pjsou nenosné desky určené pro použití v suchých podmínkách interiéru s vysokou rozměrovou a tvarovou stabilitou. Jednovrstvá stavební deska DTD JSD Ppatří mezi dřevotřískové desky.


Je určena pro použití ve vlhkém prostředí. Deska je odlišena jemným odstínem. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Není možné zaslat přepravní firmou.


Prodej pouze po celých deskách. Při výrobě dílů z DTD JSD Pnemusíte dbát na hlavní a vedlejší osu desky jako je to nutné při výrobě z OSB. To přináší úsporu v podobě menšího prořezu materiálu.


DTD surové Homogen jsou dřevotřískové desky lepené podle klasifikace EN 312. Díky flexibilitě formátu, kvalitě je DTD surová Homogen vyhledávaným. Je to základní dřevotřísková deska bez povrchové úpravy,“ říká Tomáš Halama z firmy Gorenje. Dřevěné třísky jsou spojené fenolformaldehydovou pryskyřicí. V surovém stavu, tedy povrchově neupravená, se DTD používá hlavně ve stavebnictví, na výrobu nábytku ne.


Nové dekory si žádají i nový typ dřevotřískové desky. Všechny nové dekory jsou lisovány na dřevotřískové desky E-LE se sníženým obsahem formaldehydu. Deskové materiály jsou stále oblíbenější. Nahradily klasické dřevo, které předbíhají svými vlastnostmi. Ale každá deska se hodí na něco jiného.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Plošně lisovaná dřevotřísková deska s jemným povrchem, povrchově upravená impregnovaným dekoračním papírem. Velké množství dekorů, které následují aktuální trendy v tvorbě interiérů a široká nabídka povrchových struktur je inspirací pro architekty a designéry při tvorbě a kombinaci s jinými materiály.


DTD mají menší pevnost v ohybu a materiál se snáze unaví. Takže za pár let můžete mít pod nohama skříně pořádné dolíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky