čtvrtek 22. února 2018

Poklop na studnu plast

Plastové poklopy vyrábíme ve standartních velikostech i na objednávku podle rozměrů dodaných zákazníkem. Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Na přání zákazníků jsme schopni z plastu vyrobit téměř jakýkoliv plastový výrobek.


Níže je naše produkce speciálních plastových výrobků vyrobených na zakázku. Kč , Přelouč Rumpál, kryt na studnu , víko studně ,dekorace, Ozdobný kryt na. Kč , Plzeň Plastové víko na studnu Plastové víko na studnu pochozí. Přejít na POKLOPY – POKLOPY. Poklop vyrobíme dle specifikací zákazníka.


Predám nepoužité kanalizačné plastové rúry 1x 4. Plastový poklop vhodný na studne, šachty, skruže. Prodám betonový poklop na skruže nebo studnu oba díly průměr 120cm ,. V ponuke nájdete kanalizačné, studničnej a kalové poklopy na mieru. Studničnej poklopy sa používajú ako krycie dosky na betónové studničnej skruže. Skruže bez prepojenia sú holé skruže bez prepojovacej obruče, vhodné na vrch studne, alebo pri použití iba jedného kusu, pretože sa nedajú spájať do seba.


Komplexní servis a prodej sortimentu plastové poklopy, litinové poklopy, ocelové poklopy, nerezové poklopy, kompozitní poklopy, plastová svodidla, stromové mříže, kanalizační poklopy, studniční poklopy, průmyslové poklopy, poklopy na zakázku. Budeme se těšit na Vaší návštevu v našem e-shopu Plastovepoklopy. R kvalitní šachtové poklopy.


Na základe spoločenskej objednávky - dopytu obyvateľstava aj firiem vlasniacich šachty, studne a iné jímkové objekty, ktoré je potrebné priebežne otvárať a zatvárať sme pristúpili aj k výrobe plastových poklopov. Spätné klapky kov, plast aj. Skladom máme priemyselné ventilátory,priemyselné ventil.


Vám ponúka na výber plastové nádrže, zvárané plastové žumpy, podzemné plastové nádrže, plastové odlučovače tukov, vsakovacie nádrže a plastové vodomerné šachty v rôznych objemoch a prevedeniach. Zakrytí studny plastovým poklopem se řeší individuálně, dle požadavku. Osobní auty, na šachtu 3x 3mm Těsnění k poklopu HE500. Ačkoliv se může zdát, že poklop je jen obyčejný kus kovu, který se jednoduše pokládá na ústí nějaké šachty či kanalizace, není tomu tak. Na poklopy pro revizní šachty jsou kladeny velmi vysoké nároky a to jak v oblasti celkového zatížení, tak dalších vlastností, jako je nehořlavost, datapropustnost, celková těsnost nebo voděodolnost.


Odpoveď: Zdravím, pochôdzny znamená že po ňom môže dospelá osoba prejsť. Kompozitní uzamykatelný poklop B1JS 600. Vnitřní průměr 600mm, venkovní rozměry 740x55mm. Výška obvodové hrany: mm Tl.


Termín výroby: 7-dní. Zakázková výroba, záloha. Do nákresu je možné uvést přesné rozměry , které požadujete. Armovaný poklop na studnu.


Výroba je možná také v barevném nebo přírodním provedení. Na objednávku je možná výroba s větracím otvorem. Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod značky, zpomalovací prahy, poklopy nebo.


Dodávka na klíč, včetně dopravy po ČR a SK zdarma. Otevírací doba Po - Pá 7:- 15:hod. Dom a záhrada - POKLOP PLAST bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. AD Vodotesný, uzamykateľný šachtový poklop pre zadláždenie, určený na zakryti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky