středa 21. února 2018

Plastová lišta na kabely

Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Plastová lišta na boxy, černá. Umožňuje jednoduché zavěšení plastových boxů dle. Dodávána bez montážního.


Fixační úchyty na liště jsou od sebe vzdáleny 1cm, rozteč kabelů lze tedy dle potřeby měnit s přesností 1cm.

Tato lišta slouží pro vedení kabelů mezi televizorem umístěným na držáku a audio-video zařízením (DVD přehrávač, satelit, reproduktory). Samolepicí lišty na kabely. Organizér kabeláže Easy Product EasyMANGER-SET lišta na kabely EPMNGRST.


Lišty a kanály pro vedení kabelů a vodičů elektrické energie. Díky zvláštním gumičkám na horním a dolním okraji podlahových lišt Arbiton, vyrovnává všechny nerovnosti stěn a podlahy a slouží i jako těsnění proti pronikání různých nečistot. Základna je rozdělena speciálními překážkami, které umožňují uložení různých rozvodů např.


TV kabely , TF rozvody a PC rozvody.

V katalogu nemáme podrobnější informace o lista na kabely. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vedle příznivé ceny je jejich velkou výhodou. Chcem dostávať informácie o zľavách a akčných ponukách Ak nechcete aby Vám unikli informácie o novinkách, zľavách a akčných ponukách, dajte nám súhlas na ich zasielanie. O nás O obchodu GM electronic, spol.


Kopos Určená k montáži do rohu mezi podlahu a stěnu místnosti, ale i mezi dvě stěnynebo stěnu a strop. Rohový hliníkový profil CORNER 2m pro LED pásky, ALU lišta. Instalace LED pásku do hliníkové lišty působí více esteticky než přímé nalepení pásku na.


Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L,. Krycí lišty na kabely pro přisazenou montáž na zeď nebo jiné podklady jako dřevo nebo sádrokarton. Luxusní hliníková lišta , půlkulatá, délka 110cm, barva stříbrná Velmi kvalitní lišta na vedení a zakrytí kabeláže, hliníkové provedení ve stříbrné barvě.


Předností lišty je ohebnost a prostor pro skrytí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.


Lišta hranatá 40x2 bílá, m, karton.

Dvojitý zámek víka zvyšuje tuhost lišty a zajišťuje. Spodní část lišty je určena k přímé montáži na stěnu. Samozhášecí PVC, teplota do 85st. C, fixace k podlaze oboustrannou samolepící páskou,šedá, délka 1m.


Určena pro montáž na stěnu, nebo na strop. Soklová lišta plastová Arbiton LMMaxima Bílá matná ke zdi pro instalaci kabelů, dokonale přiléhající ke stěnám a podlaze. Spolehlivá ochrana za bezkonkurenční ceny.


Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí. Můžeme vám nabídnout výhodné ceny, protože si většinu značek dovážíme přímo od výrobců.


Kabelový žlab je určen pro mechanickou ochranu kabelů. Nosná plastová lišta Určená k uchycení řadových příchytek při montáži kabelů v řadě vedle sebe. Ochranné lišty a odrazky na auta skladem na autodoplnky-prodej.


Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky