úterý 20. února 2018

Zárubně sapeli

Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře, na které je spoleh. Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně , kování a doplňky, které vydrží. SAPELI je největším a historicky také nejstarším výrobcem dveří v Česku.


Naše úspěchy jsou postaveny na špičkovém designu a precizní kvalitě bez jakýchkoli k. Návod pro montáž obložkové zárubně do stavebního otvoru včetně osazení dveří. Tento návod Vám umožní namontovat obložkovou zárubeň do stavebního otvoru. Zárubně a obložky jsou naší parketou.


Zadarmo zaměříme stavební otvory, vyrobíme na míru a namontujeme. V nabídce máme mnoho variant materiálů a. Teď už si jen vybrat typ futer a rekonstrukci dveří nestojí nic v cestě. This domain is years old. Dýha SAPELI je plát dřeva upravený ekologickým lakováním. Nápověda Neviditelné zárubně či obložky.


Ušetřete si práci a dveře i zárubně si nechte namontovat našimi odborníky. Záruční a pozáruční servis. Sem, tam se něco pokazí. Nenechte si kazit náladu a spolehnět. Certifikovaná montážní a prodejní firma dýhovaných dveří a zárubní se širokým sortimentem výrobků FIREM SAPELI , SEPOS - dýhované dveře, fóliované.


Navštivte prodejny v Písku, Soběslavi a Táboře. Oproti klasické, kovové zárubni, která většinou splývá se zdí. Kovová zárubeň je pouze natřená barvou a není shodná ani s dveřním křídlem, ani s okolními stěnami. Bílé interiérové dveře a obložkové zárubně jsou v současnosti nejvíce poptávaným zbožím.


Všechny dveře vyrábíme v našich tradičních výrobnách u Jihlavy. Drobné truhlářské práce. Internetový obchod se souvisejícím zbožím. Uvědomujeme si velký tlak trhu na široký sortiment tohoto výrobku, který stěnu propojuje se samotnými dveřmi. Proto nabízíme zárubně , které jsou designově výrazné, ale také zárubně , které nejsou vůbec vidět.


Levné Interiérové dveře - velký výběr. SAPDOOR dveře a zárubně. SAPELI = jednička na českém trhu ve výrobě interiérových dveří a zárubní. Zárubeň OKZ – obklad kovové zárubně. Dodáváme a montujeme interiérové dveře a zárubně značky SAPELI (dýha, laminát, fólie sapelit, vysoký lesk, barva aj.) a venkovní dveře LOPRAIS (masiv).


Poskytujeme záruční, pozáruční servis a odborné poradenství v oblasti jak technické, tak i designu. Je pravdou, že každý interiér je originál a proto je nutné k výběru dveří přistupovat s rozvahou. Sapeli dveře, vše pro Sapeli. Pomůžeme Vám s výběrem zárubní a společně sestavíme komplet podle Vašich představ. Prodej a odbornou montáž dveří a zárubní zajistí Petr Vaněček Dvereinterier.


SAPELI Tenga Více informací Nabízíme stavebně interiérové produkty jako jsou interiérové dveře a obložkové zárubně , plovoucí podlahy , dveřní kování , dveřní pouzdra. Varianty AKTIVE LINE a EMOTIVE LINE mají bezobložkové neboli skryté zárubně. Ideální jsou dveře SAPELI či dveře PORTA DOORS Do stavebního pouzdra se hodí posuvné dveře SAPELI nebo dveře PORTA DOORS , které disponují velkou škálou dekorů.


Vymazlete si svoje dveře. Dveře všech cenových kategorií a druhů jsou určeny pro všechny skupiny zákazníků, uspokojí snad každý Váš požadavek o představě příjemného bydlení. Vývojové oddělení pro Vás neustále připravuje nové modely.


Výrobce sleduje nejnovější trendy v zařizování interiérů a tomu uzpůsobuje výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky