čtvrtek 22. února 2018

Savo proti plísním 5l

Savo proti plísním účinně a rychle zlikviduje vašeho nepřítele – bakterie a plísně. SAVO proti plesni am 5litr. Vysoce účinný dezinfekční přípravek pro odstraňování plísní, řas a kvasinek z povrchu dřeva a zdiva, omítky a. Je dodáván v mechanickém rozprašovači, který zajišťuje snadnou manipulaci a usnadňuje likvidaci plísní i na obtížně přístupných místech.


Koncentrovaný univerzální dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru, s mycími účinky, vhodný pro.

Tekutý dezinfekční a čisticí prostředek s vůní proti bakteriím a plísním. Hned po aplikaci se totiž dostaví dezinfekční a fungicidní schopnosti a bez problému tak odstraníte veškerou plíseň , ať už se skrývá na plastu, ve spárách či na omítce. Je určen pro dezinfekci a čištění omyvatelných ploch a předmětů: podlah, kachliček, dveří, sanitárních zařízení, vnitřků ledniček, kuchyňských pracovních ploch, kráječů, nožů atd. Produkt vám dodá: FROS ZPS s. Likviduje kvasinky, řasy, houby, lišejníky, dezinfekce plísní na.


Veškeré povrchy vydenzifikuje a zanechá je krásně vybělené. Viditelný výsledek se dostaví okamžitě. Vhodný k použití na dřevo, omítky a malby zdí interiéru i exteriéru.

Speciální přípravek ve spreji na odstranění plísní a kvasinek, které se mohou vytvořit v podobě nežádoucích skvrn na okrajích vany, umyvadla, ve sprchovém koutě, kolem silikonového těsnění nebo ve spárech obkladů. Vydezinfikuje veškeré povrchy a zanechá je krásně vybělené. Je vhodný na různé povrchy jako jsou spáry, zdivo, omítky, obklady, stěny, keramika, plasty, silikon a nerezové povrchy.


Savo čistící prostředek do kuchyně 5ml. Koupila jsem si klasické savo proti plísním. Jednou jsem měla i to Ničí 9 bakterií) - přišlo mi, že fungovalo stejně.


Tekutý přípravek ve spreji na odstranění plísní, hub, lišejníků a kvasinek v celé domácnosti s okamžitým účinkem, viditelným efektem a dezinfekčními účinky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Povrch vydezinfikuje a krásně vybělí.


Online prodej Drogerie - pracovní oděvy, ochranné a bezpečnostní pomůcky. Tento speciální přípravek ve spreji si hravě poradí s plísněmi a kvasinkami , které se mohou vytvořit v podobě nežádoucích skvrn na okrajích vany, umyvadla, ve sprchovém koutě, kolem silikonového těsnění nebo ve spárech obkladů. Má vysoké baktericidní účinky. This feature is not available right now.


Savo Original dezinfekční přípravek 5L 15Kč. Proti vlhkosti a plísním (2).

Okamžitě působící fungicidní a dezinfekční přípravek. Používá se pro sanaci plísňových napadení dřeva, stěn, omítek,v prádelnách, lázních, saunách, bazénech, maleb v interiérech i exteriérech. Savo Priničí 9 bakterií a virů, odstraňuje špínu a zápach, univerzáln.


STOP BAKTER PLUS, 5l , dezinfekční prostředek na povrchy a plochy, účinná látka KAS. Otestovali jsme přípravky proti plísni Vyzkoušeli jsme několik přípravků proti plísni a všímali si, co doporučuje výrobce, ale i to, jak a zda vůbec proti plísni viditelně zaberou na začernalé spáry mezi dlaždicemi a černé skvrny plísně v silikonu kolem vany. Prosím, použijte minimálně znaky!


Eurosept Max Wash lotion ruce 5l Henry Schein. Tato emulze může být použita ke stabilizaci pokožky po použití dezinfekce rukou, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky