pondělí 26. února 2018

Twintex rolety

I must say that I have never had such amazing and exceptional partners ever in my career! Moderní rolety lze ovládat manuálně nebo motoricky. Pro zvýšení komfortu při užívání rolet doporučujeme extra tichý motor na. Dodání a montáž moderních rolet den-noc ( twintex ) do Kulturního klubu.


Celkem bylo namontováno kusů rolet. Rolety jsou na vlastním montážním profilu uchycené v konzolách z PVC. Twintex vyzdobí váš dům i kancelář. Vzájomné prekrývanie transparentných a tieniacich pruhov umožňuje reguláciu požadovaného svetla.


Pokiaľ je vedľa seba umiestnených viac roliet typu twintex, pruhy sa dokonale zladia a vznikne moderný dizajnový celok. Látka sa navíja na trubku, roleta je tak po nabalený veľmi malá. Nábal je možné skryť do kazety. Vnitřní rolety tvoří látka s. Vďaka jemnej látke, na ktorej sa striedajú priehľadné a nepriehľadné pruhy, sa dá nastaviť ľubovoľná miera zatienenia a tým meniť vzhľad rolety podľa želania.


Spojuje látkovou roletu s funkčností žaluzie a nahrazuje nejen oba tyto typy stínění, ale i záclony. Dodají interiéru působivý vzhled. Rolety twintex den a noc jsou vhodné do bytů i do veřejných prostor. ROLETA TWINTEX Moderní, cenově dostupná, s novými barvami a vzory. Jedná se o jeden z posledních trendů v interiérové.


Látková žaluzie je luxusní alternativou k žaluziím. Odtud je tedy odvozen i obchodní. Látka duo rolety ( zebra ) je horizontálně pruhovaná přičemž se střídají zatemňující a stínící prvky.


Svými vlastnostmi, především možností regulovat intenzitu světla. Prémiové rolety den a noc. Standardně je roleta ovládána kovovým řetízkem.


Pro svoji praktickou a jednoduchou regulaci světla jsou velmi oblíbené. Lze je navíc i vhodně sladit s interiérem. Vertikálne i horizontálne žalúzie, japonské steny a rolety tvoria našu ponuku interiérových zatemňovacích systémov.


Exteriér Odolnejšie produkty vhodné do exteriérov: vonkajšie žalúzie, vonkajšie rolety , markízy, pergoly a sieťky proti hmyzu. Speciální spodní profil a uchycení látky umožňuje dokonalou regulaci příchozího světla při stahování a vytahování rolety. Stímící technika - římské rolety, dřevěné žaluzie, twintex Římské rolety, japonské stěny, plisé a rolety twintex V oblasti dekorativní stínící techniky vám nabízíme římské rolety, japonské stěny, plisované žaluzie a rolety twintex (rolety zebra). Rolety nabízí široké spektrum použití a možnost zastínění i větších ploch. Možnost ovládání motorem.


Látkové rolety i pro střešní okna, sreenové roletky, římské rolety s možností. Systém roliet Deň a Noc je založený na vodorovnom striedanie horizontálnych pruhov priehľadné a nepriehľadné látky s odlišnou priepustnosťou svetla. Rolety a žaluzie do oken dodáváme od prověřených a kvalitních výrobců stínící techniky. Poskytujeme kompletní servis od zaměření žaluzií a rolet. Věděli jste, že látkové rolety mohou plnit stejnou funkci jako žaluzie?


Těmto roletám se říká ROLETOŽALUZIE a jedná se o celou řadu produktů. Největší hit posledních sezón. Zárukou bezproblémového chodu a správného seřízení je montáž od specializované.


Nově zrekonstruovaný byt zařízený v moderním stylu jak použitými materiály, tak způsobem jeho zpracování. Malým pohybem uděláme z průhledné rolety neprůhlednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky