středa 9. ledna 2019

Ocelové panty

Najdete zde celou řadu pantů a úchytů, které Vám usnadní montáže dveří, dvířek, bran a branek. DVEŘNÍ ZÁVĚSY máme skladem k okamžitému dodání. Vybírejte z bohatého sortimentu ZÁVĚSY ( PANTY ) za nejlepší ceny! Pant na dveře a vrata - navařovací pravý pr. Nabízíme Vám širokou škálu tohoto artiklu, od standardních pevných pantů, stavitelných, až po speciální typové řady.


Velmi odolný, vhodný pro přívěsy od mnoha výrobců. Rychlá doprava a nízké ceny. Závěsy pro ocelové profily Závěsy pro ocelové profily, dveřní panty pro ocelové profily. Závěsy vzájemně pohyblivě spojují dva pevné komponenty.


Závěs sjednotí vlastnosti pevného ložiska se stupni volnosti a jednoho pohyblivého kloubu. Navařovací panty , ocelové od firmy HEYMAN s plochou vrchní stranou a mosaznou podložkou s pevným čepem (nerozebíratelný) CAD soubory a vzorky jsou k. Polohovatelné panty pro použití s bránou nebo brankou. Kategorie panty a závěsy obsahuje velký výběr dveřních a okenních pantů s různými druhy připevnění, jako jsou například zadlabací, k přišroubování nebo k přivaření.


Speciálním druhem jsou také závěsy na sklo. Patentovaná konstrukce skryté zárubně firmy DORSIS s. Regulovatelný pant vratový dlouhý PANT 425L-ocelové panty na branku. Pant s dlouhým šroubem a dvě matice pro uchycení na kovový nebo dřevěný spoupek. Pant vhodný pro montáž na kovové sloupky, desky.


V katalogových listech jednotlivých typů zárubní jsou uvedeny druhy používaných závěsů. V označení zárubně je znak závěsu písmeno. Pant 1( ocelové samozavírací panty dvoustranné) Dvoustranné pružinové panty pro malé samozavírací dveře - tzv. Malý pant se závitem a lůžkem pro našroubování do sloupku, matice pro navaření na sloupek. Možnost regulace pantu závitem pro přesné nastavení vzdálenosti brány od sloupku.


Klavírový pant plochý pro přišroubování Pant 4( ocelové panty klavírové). Malý pant 4lze instalovat na malá dvířka, víka, kryty a uzávěry, kufry. Ocelové zavěšení dveří pro Jeep Wrangler TJ. Pant vratový na křídlové brány s regulační maticí PANT 425R. Ideální interiérové dveře do ocelové zárubně.


Pre našich zákazníkov ponúkame oceľové, bezpečnostné dvere. Montáž dverí realizujeme v Košiciach, Prešove a blízkom okolí. Pro panty od nás tak jistě naleznete pestré uplatnění. Jedná se o ocelové bezpečnostní dveře.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na Vysočině vyrábíme kvalitní české dveře, na které je spoleh. Panty navíc expedujeme takřka okamžitě.


Najdete u nás více než 2variant a modelů, zárubně, kování a doplňky, které vydrží. Lisovaný plech je pokryt strukturovanou PVC fólií s UV filtrem. Výplň z tvrzeného polystyrenu, konstrukce pantů dveří pro otevírání dovnitř i ven, hliníkový práh s těsněním. Zabezpečení: dolní zámek 3bodový, horní zámek 3bodový a západky proti vylomení a vypáčení 3x. Vstupní dveře standardně osazujeme kvalitními dveřními panty JOCKER, které jsou plně seřiditelné ve všech osách.


Můžete zvolit některou z těchto barevných variant – bílá, tmavě hnědá, bronz, zlatý dub, stříbrná a třešeň. Vybrat si u nás tak můžete trubky přesně podle vašich představ a potřeb. Po nanesení lepidla se z důvodu upevnění spoje umístí do zárubně excentry a ocelové spony a napevno se utáhnou. V této fázi se umístí do nosné obložky i nosné závěsy. Velkoobchodní Nabídka pro výrobu, řemesla a obchod - pouze pro firmy Těsnící prvky oken, dveří, vrat, spár a posuvných aplikací, samolepící těsnění a. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu.


Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky