čtvrtek 10. ledna 2019

Ocelové profily cena

Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily , které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Zde naleznete ceník ocelových profilů typu I, IPE , i ocelové profily HEA, HEB , HEM či typy ocelového profilu U, profily UE a profil UPE přesně podle vašich požadavků. Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355.


Uzavřené profily a trubky. Montované s dřevotřískovou policí. Válcování otevřených a uzavřených profilů a trubek.


Hutnícky materiál - kvalita, prijateľné ceny a maximálny servis. Ocelové profily ve tvaru T od profesionálního dodavatele. Nabízíme i doplňkové služby - dělení, vrtání, svařování, pozinkování nebo natírání základovou barvou.


Pri akciových profiloch je jednotné balné. Hutní materiál - L profil, za tepla válcované konstrukční profily tvaru L. Tento hutní materiál nabízíme v jakosti S235JR a S355J2. Ocelové nosníky – Konstrukční ocel V dnešní době se žádná hala, průmyslový objekt nebo dokonce mostní konstrukce bez ocelového nosníku (tzv. konstrukční oceli) neobejde. Profily a plechy za trvale najnižšie ceny.


Ponúkame Vám nasledujúci hutný materiál za trvalo nízke ceny: oceľové rúry. A TRIEDU S2kvalita a Šrotový materiál (jaklovina,rúra) , ponúkame neustále výhodné ceny,materiál oceľové konštrukčné profily (jakel,rúra) odber po balíkoch. Specializujeme se na dodávku hal, zejmnéna ocelové kostrukce.


I profily jsou standardně dodávané v 12-ti metrové délce. Pokud požadujete hutní materiál v délce kratší, doplňte Vaši objednávku o poznámku o dělení materiálu. Jakle a ohýbané profily , ktoré vedieme skladom, , je možné odoberať v celých tyčiach s dĺžkou 6m alebo je možné materiál nadeliť na dĺžky podľa požiadaviek zákazníka. Takto nadelený materiál je možné odoberať so zbytkom do celej tyče alebo bez zbytku. V ostatných prípadoch je potrebné profily natrieť dodatočným antikoróznym náterom.


Náš e-shop navazuje na zkušenosti a tradici již zavedené firmy, která obchoduje s hliníkem, hliníkovými profily a hliníkovými plechy více než dvacet let. Náš tým je připraven Vám poskytnout maximální servis a uspokojit Vaši poptávku. Válcované ocelové profily jsou standardně dodávány v délce 12m.


Dělení na pásových pilách (čistý řez), tolerance dle velikosti profilů ±3mm - ±5mm. Které se vyrábějí z ocelového pozinkovaného plechu válcovaného za studena. Ocelové konstrukční nosníky jsou vhodné pro použití ve stavebnictví pro stropy, překlady, schodiště nebo například konstrukce hal. Profilová ocel I (IPN), IPE, HEA, HEB, HEM - S válcovanou profilovou ocelí I se se setkáváme také pod pojmem traverza, nosník, íčko, ocelový nosič.


Popis: Prodám ocelové profily v délce 6m, vhodné na překlady a jiné. Najdete zde vybrané ocelové profily, které můžete použít pro standardní zámečnické projekty. Ocelové tyče průřezu L rovnoramenné i nerovnoramenné výrobních délek i rozměrů skvělé kvality za příznivé ceny.


Vyberte si ocelovou tyč L dle vašich. Kvalitní nerezové profily a tyčové materiály. Za studena tažená a za tepla válcovaná prvotřídní ocel v libovolném přířezu a rozměru. Základním zaměřením společnosti je skladování a prodej uzavřených ocelových profilů, silnostěnných bezešvých a svařovaných trubek, válcované a. GENERAL TRADING GATE CZ, s. Vhodná na překlady, pro kovovýrobu apod.


C“ a „ Σ“ nebo šrouby Mpro „Z“ profily od Z 1výše. Používají se šrouby jakosti nebo 8. Lehké profily z oceli tvoří základ řady konstrukčních řešení pro opláštění ocelových a železobetonových hal, i kompletních montovaných staveb a. KVALITA, PRIJATEĽNÉ CENY A MAXIMÁLNY SERVIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky