čtvrtek 10. ledna 2019

Okapní žlab

Hranatý žlab o rozvinu 4mm pojme stejně vody jako půlkulatý žlab o rozvinu 3mm. Spoje musí být vodotěsné, spojky jsou pájené cínem, v případě lakovaných okapů podlepené speciálním tmelem. HB polyester nebo MAGESTIC. Půlkruhový pod okapní žlab.


Je vyroben z oboustranně lakovaného plechu. Klasický střešní okapový žlab z rozvinuté šíře. Celokovový hák pro uchycení žlabu rozvinuté šíře. Roh vnější 3mm pozink.


Plnohodnotná ochrana je uvnitř i zvenčí žlabu. Klempířské doplňky jsou nedílnou součástí každé náležitě vyrobené krytiny. Chrání ji proti zatékání a zalévání, a zároveň plní estetickou funkci.


Pokud ne, žlab prostě přeteče. Okapy musí splňovat evropské normy. Měli by být strojně zpracovávané - tzn. Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost.


Jak na montáž spoje žlabu. Ukáži vám jak si můžete sami spojit pod okapní žlab. Vezmete si dva žlaby obr. Nejnižší cena v ČR Tweet. Odběrem newsletteru souhlasím se zpracováním osobních údajů společností Nicoll Česká republika, s. Plastové žlaby jsou bezúdržbové a barvostálé.


Uvedené ceny jsou bez DPH ( případně ). V případě větších či opakovaných zakázek možnost výrazných slev. Vypracujeme vám cenovou nabídku na. Ty opravdu nejlevnější varianty mohou přinášet krátkodobou úsporu, ale budou vyžadovat pravidelnou péči a další náklady v budoucnu, které mohou cenu vyšponovat do takové míry, že se vlastně vůbec nevyplatí. Musí být zajištěno, že dešťová voda bude bezpečně odváděna i při eventuálním ucpání střešního svodu. Máme li žlab pozinkovaný tak spoj zaletujeme a zanýtujeme!


Začne-li starý střešní pozinkovaný žlab žloutnout, korodovat a odlupuje se. Další pokládáme a spojujeme je tak, aby se žlab mohl přizpůsobit. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie.


Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Bez provedení okapového plechu by mohlo docházet k podfoukávání vody ze střechy mimo žlab. Oplechování okapu, neboli okapní plechy, se provádí nejčastěji u asfaltových šindelů a maloformátových střech.


C - easy to use, powerful and engaging. Unleash the power of cashflow modelling to demonstrate the value of your advice. DOPRAVA Z NAŠICH SKLADŮ Platba zboží dobírkou , zálohovou fakturou nebo hotově na pobočce v Českých Budějovicích (Homole) a ve Vimperku. Okap je okraj střechy, ze kterého za deště odkapává voda. Okap není totéž co okapní žlab neboli rýna.


Výroba a dodávka hranatého okapového systému, doprava celá ČR - žlaby, svody, háky, kolena, kotlíky v materiálu barevně lakovaný pozink a hliník dle RAL. Příčinou mohou být zkorodované šrouby, které je třeba vyměnit za nové a žlab v daném místě znovu řádně upevnit. Preventivní čištění a opravy okapního systému se vyplatí provádět co nejdříve a opakovaně , abyste šetřili nejen okapy a odpadní roury, ale i stěny svého domu, kterým by voda ze střechy nesvědčila. Z této nabídky si prosím vyberte požadovaný prvek okapového systému ( žlab , svo koleno, čelo, háky a další).


Můžete svůj výběr ještě specifikovat rozvinutou šířkou a typem zařazení prvků. Barvu volíte až na detailu prvku. Pak žlab zaklapněte v zadní části dolů do háku.


V případě, že jste zvolili háky s ohebnými příchytnými jazýčky, ohněte tyto jazýčky přes okraj položeného žlabu. Pozinkovaný (pozink) podokapní půlkruhový žlab (okap) délka metrů r. Současné zhoršující se klimatické podmínky a právní legislativa, kladou stále vyšší nároky na hospodaření s povrchovými vodami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky