pátek 11. ledna 2019

Podlahové lišty přechodové

Již více jak let dodáváme interiérové profily, podlahové lišty a mnohem více! Dodávka zboží do hodin a individuální přístup. Vybírat si lze Vybírat si lze z mnoha provedení jako jsou samolepící přechodové lišty, šroubované přechodové lišty, narážecí přechodové lišty, náběhové lišty či lišty pro vedení kabelů.


Podlahové lišty a profily. V posledních letech se masivně rozšířují do interiérů, a to díky vynikajícímu vzhledu, provedení a bezpečnosti při užívání. Prodáváme online, podlahy a podlahové lišty , korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, přechodové lišty.

Pro přechod mezi dvěmi podlahami v rovině nebo mírném výškovém rozídlu se využívají přechodové lišty. V dnešní době již často nahrazují dříve. Elegantně zakrývají mezeru, která zde vzniká. Naša široká ponuka pre lišty a profily Vaša spokojnosť.


Od dekoračných až po protišmykové lišty a profily. Nejpoužívanější materiál pro výrobu přechodových lišt je hliník, a to v eloxovaném provedení nebo potažený odolnou laminátovou fólií s vysokou odolností proti oděru. Navíc přechodové a ukončovací.


Další výhodou je, že podlahové dřevěné lišty je možné díky kvalitě materiálu a různým odstínům montovat v surovém stavu, ale také je lze lakovat, mořit i olejovat.

Tím dosáhnete zvýšení životnosti materiálu. Je tak škoda si tento materiál nedopřát, když ho nabízíme za tak přijatelné ceny. Příslušenství k vrtaným eloxovaným lištám, v prodeji samostatně bez lišt. Faima Profil team dodává velké množství přechodových lišt k podlahám. Malá ukázka přechodových lišt a jak drží ke kobercům a vinylovým podlahám.


Samolepící přechodové lišty Prinz se vyznačují velmi jednoduchou, praktickou montáží. Překvapivě pevně drží samolepící podlahové přechodové lišty. V této kategorii výrobce nabízí přechodové lišty a přechodové profily v široké škále druhů a barevných provedení. Jedná se zejména o hliníkové lišty a hliníkové profily s eloxovaným (kovovým) povrchem a profily potažené (kašírované) laminátovou fólií s imitací dřevěných povrchů. Profil přechodový šroubovací hliníkový oblý- elox, protiskluzné drážky.


Různé délky a barevné varianty. Jsou dodávány ve standardní délce 2cm. Program, který se stal včetně veškerého příslušenství měřítkem kvality vynikajícího pokládání.


Lišty soklové MDF - Moduleo IMPRESS. Umožňují čisté řešení přechodu mezi různými typy podlah nebo hravě zvládnou propojit dvě různě vysoké podlahy. Vyberte si z nepřeberného množství druhů a barevných provede.


Plastový dvoudílný přechodový profil Aspro Pinie FVolta pro zakrytí elektrokabelů vyrobený z tvrzeného PVC. PVC lišty jsou určeny obzvláště pro pružné podlahové krytiny jako jsou PVC podlahy.

Soklová lišta WLK Samolepící měkká soklová lišta WLK - lišta z pružného plastu je určena obzvláště pro pružné podlahové krytiny jako jsou PVC podlahy. Přechodové (dilatační) lišty Vám ponúkame v sekcii PODLAHOVÉ KRYTINY. Věru, nejen lišty po obvodu, ale i přechodové lišty mají co říct do celkového dojmu v rámci interiéru. Při registraci do e-shopu se Vám zobrazí Vaše ještě nižší ceny u vybraných produktů!


Registrujte se prosím, ceny Vás mile překvapí. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. V nabídce máme přechodové lišty a schodové hrany EUROFINAL z eloxovaného hliníku v základních barvách (zlato, stříbro, bronz, šampaň a písek) a v dekorech dřeva.


Soklové lišty a přechodové lišty představují nutnost pro každou správně položenou podlahu. V Supellexu si vyberete z celé řady typů a materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky