čtvrtek 10. ledna 2019

Sítě proti hmyzu do dveří cena

Dveřní síť Hje určena do balkónových dveří, ale lze jí také použít do oken větších rozměrů. Předností této dveřní sítě proti hmyzu jsou samozavírací panty , díky kterým je i snadno snímatelná z balkonových dveří. Sítě proti hmyzu - umožňují vychutnávat si pohodu při otevřených oknech, bez otravného hmyzu. Nabízíme osvědčené provedení pevných, pantových, rolovacích a plisé síti proti hmyzu na okna i dveře v široké barevné paletě.


Všechny jsou hliníkové s osvědčenou a trhem ověřenou konstrukcí. Použitá síťovina je šedá, černá, a proti hlodavcům, v závislosti na.

Síť proti hmyzu je určena pouze pro montáž do plastových oken BEZ OKAPNICE. Snadná montáž a demontáž na okenní rám z interiéru z nich dělá ele. Můžete ji individuálně a na míru přistřihnout a to.


Dodáváme a montujeme kvalitní sítě proti hmyzu do oken, dveřní sítě otevíravé, posuvné, roletové a rolovací okenní i dveřní, skládací či shrnovací plisé. Za ceny e-shopů máte u nás v ceně dopravu i montáž v okresech Praha - výcho Kolín, Nymburk. Síť do dveří proti hmyzu magnetická 1x 2cm. Síť s magnety se ihned po projití uzavře, tudíž nevpustí žádného nevítaného návštěvníka.


Nakupujte sítě proti hmyzu do dveří z pohodlí Vašeho domova, ušetříte díky nízkým internetovým cenám. Cena sítě proti hmyzu do dveří je dle zadaných rozměrů.

Síť na míru, zadejte Váš rozměr a vyberte barvu. Návody na zaměření a montáž. Online prodej, výhodné ceny. Jsou praktickou a téměř nezbytnou ochranou proti hmyzu v místnostech s frekventovaným vstupem na terasu či balkón.


Sítě do dveří DSU s panty Sítě do dveří DSU se vyrábí pouze v provedení s pánty. Nemusíte kupovat nákladné odpuzovače a přitom nejste omezování při větrání. Přestože je jejich funkce především praktická, svým moderním designem se stávají elegantním doplňkem oken a dveří.


Síť je vyrobena ze skelného vlákna potaženého plastem. Samozřejmostí je jednoduché zaměření našich sítí a montáž sítě proti hmyzu bez vrtání. Síť lze podle potřeby vyrolovat horizontálně (typ F10) nebo vertikálně (typ G10). Montáž rolovacích sítí se neobejde bez drobných zásahů do okenního rámu.


Rolovací síť můžeme umístit do ostění nebo přímo na rám okna. Poptávám zaměření, výrobu a montáž dvou sítí proti hmyzu do balkonových dveří na terasu. Samozavírací panty, okopová lišta, madla, magnet.


Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do dveří za nízké ceny. Ochranné sítě proti hmyzu koupit o objednat u OBI. Realizaci prosím po hod.


Další slevy doplňků do domácnosti na Kupi. Základní fakta o sítích proti hmyzu.

Sítě do plastových oken a dveří Vás bezpečně ochrání před krvelačným bodavým hmyzem i před dotěrným. Výška příčky sítě proti hmyzu do dveří je volitelná zákazníkem, pokud není v objednávce uvedena, je příčka umístěna do třetiny výšky sítě. Příčka je zde umístěna pro zachování pevnosti rámu, jinak by mohlo dojít ke zkřivení rámu. Připevněte si do vchodových nebo balkónových dveří tuto praktickou samouzavíratelnou síť. Tu velmi jednoduše nainstalujete na dveře.


Kraje obou částí sítě jsou vybaveny několika magnety, které drží síť zavřenou. Můžete tak sítí bez problémů projít, aniž byste ji za sebou museli zavírat. Magnety jsou umístěny po celé šířce. Díky magnetům se zavře sama. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Víme, že češi jsou národ kutilů a jsou schopni vyrobit skoro cokoli, ale věřte, že sítě proti hmyzu do oken je lepší nechat odborníkům. V případě zájmu označte sítě proti hmyzu v poptávce. V kalkulaci bude zahrnuta orientační cena sítí pro.


Precizní řešení, náročnější výroba, vyšší cena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky