středa 9. ledna 2019

Včelí vosk na drevo

Je to pretože trením handričky o drevo vzniká teplo, vďaka ktorému sa vosk vpije do dreva hlbšie. Jednoduchým postupom možno dosiahnuť profesionálne, hodvábne lesklý povrch dreva. Náter zvýrazňuje štruktúru dreva, má dobrú odolnosť voči vode.


Natretý povrch dreva je nenáchylný k zašpineniu. Vosk na drevo Nachádzate sa v kategórii vosky na drevo. Obě možnosti jsou správně pokud hledáte profesionální přípravky pro restaurování dřevěného nábytku či údržbu jiných dřevěných povrchů.

Přírodní vosky na dřevo - včelí vosk, karnaubský (Carnauba) vosk, kandelilový (Candelilla) vosk Přírodní vosky na dřevo. Včelí vosk nebo včelí krém na dřevo? Jako nedílná součást moderního a zdravého životního stylu a zdravého bydlení v posledních letech prožívá svou renesanci také zájem o tradiční povrchovou úpravu dřeva a dřevěných výrobků. Voskovou politurou můžete do jisté míry odstranit i bělavé skvrny od vody či alkoholických nápojů, které často vzniknou na deskách stolů. Aj v súčasnosti má včelí vosk širokospektrálne využitie v každom významnom odvetví hospodárstva.


Našou ponukou chceme osloviť každého záujemcu o včelí vosk , včelie produkty a pevne veríme, že nájdete potrebné informácie. Pokiaľ nie, obráťte sa na nás s dôverou. Nátěr zvýrazňuje strukturu dřeva, má dobrou odolnost vůči vodě.


Je bohatý na vitamín „A“ a má antioxidační a antiseptické účinky.

Sháníme-li včelí vosk na dřevo, je více než vhodné, zjistit si potřebné informace o kladech a záporech tohoto nátěru. Raději si na začátku vše. Vaše oblíbené dřevěné nádobí, hračky nebo nábytek udrží v perfektní kondici. Vďaka svojej konzistencii.


Objednejte si olej nebo vosk na dřevo on-line a získejte následující výhody: - Oleje a vosky na dřevo vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Záverečné ošetrovanie drevených povrchov a nábytku len v interiéri. VČELÍ VOSK na ošetrenie nábytku a dreva.


Vynikající produkt pro ošetření dřevěného nábytku a podlah. Univerzálny balzam na kožu s obsahom originálneho včelieho vosku. Po natření vidíte okamžitý efekt. A na tu ocelovu kefku by som dal tiez pozor, mohli by ste si nenazdajky vytvorit patinu stari tym ze by ste si vytrhli letne drevo.


Prosim doplnte ma ak som na nieco zabudol. Olej a vosk na dřevo - zušlechtění a ochrana dřeva Vyšší rostlinstvo patří nejen k nejúchvatnějším živoucím strukturám naší planety, ale představuje i zdroj jedinečných přírodních surovin využívaných člověkem od samotného úsvitu lidské společnosti. Tekutý (rozpouštědlový) včelí vosk je určený k povrchové úpravě surového dřeva ve vnitřním prostředí, jako jsou obklady stěn a stropů, nábytek.


Obsahuje včelí vosk , balzamicko terpentín a prírodné oleje rastlinného pôvodu. Zvýrazňuje farbu a štruktúru dreva, s časom povrchovo upravené drevo nádherne patinuje dozlatista. CLOU Antik-Wachs je pastovitý, snadno zpracovatelný voskový preparát vyrobený pro jednoduché restaurování a obnovu starožitností.


Jaký je rozdíl mezi rozpouštěním včelího vosku v benzínu či v terpentýnu. Spočívá rozdíl v rozlišné aplikaci na povrch či v použití, např.

Detailní popis produktu. Speciální vosková emulze na dřevěné parkety k okamžitému použití. S nevídanou jednoduchostí obnovuje a chrání parkety a. Medzi jej zložky patria santalové drevo , čierna sladkého drievka, kokosové mlieko, včelí vosk , horká mandle, pižmo, vanilka, živice benzoin, guajakové drevo a fazuľa tonka. Výborně se hodí k ředění olejů a vosků na dřevo.


Velmi dobře se uplatní například k čištění nástrojů zanesených smolou, štětců, ředění olejových barev, výborný do interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky