středa 16. září 2015

Palivové dřevo svitavy

LETNÍ AKCE: nepropásněte nákup paliv za zvýhodněné mimosezónní ceny! Objednávka palivového dřeva. Prodejem palivového dříví naše služby o zákazníka ještě nekončí. Nejlevnější ceny v kraji. Na protále je registrováno několik stovek prodejců palivového dřeva z celé ČR.


Ve filtru můžete zadáním města a vzdálenosti specifikovat lokalitu, ve které chcete dřevo na topení hledat. Dalšími parametry potom můžete nastavit jaké palivo si představujete, můžete specifikovat i konkrétní druhy dřevin. Potřebujete dřevo na topení?


Stačí když nám zavoláte, a domluvíme si termín, který Vám bude vyhovovat. Případně možnost využití na. Popřípadě po dohodě delší trasy. Na jeden závoz cca 10m3.


Vyberte si svého prodejce. Prodej štípaného palivového dřeva, palivové dříví přímo z pily. Svitavy - vyberte okres.


Naopak nevhodné dřevo k uzení masa je měkké jehličnaté dřevo , které díky smole v nich dodává uzenému masu terpentýnový zápach. Zcela nevhodné jsou pak odřezky z truhlářské výroby, obsahující lepidla či pojiva apod. Vše rovnáno v přesných mírách kovových pořadačů (viz foto), dřevo nestojí v hlíně - nehnije! Pomoc s nakládkou zajistíme. Dřevo je neustále doplňováno.


Vyrábíme krbové a palivové dřevo z dřevin - buk, dub, bříza, olše, javor a jehličnaté. NABÍZÍM,PALIVOVÉ DŘEVO-MĚKKÉ(SMRK,BOROVICE) A TVRDÉ(BUK),ŠTÍPANÉ NEBO DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA! Prodáváme dřevo suché, štípané. SKLAD SE NACHÁZÍ VE SVITAVÁCH NA VLAKOVÉM NÁDRAŽÍ,VEDLE FIRMY PENTACO!


Nabízíme palivové dřevo štípané, bez kůry, doprava a složení na místo zdarma. Palivové dřevo štípané ,doprava a složení na místo zdarma. Nabízíme také těžbu dřeva, přibližování dřeva, dopravu kulatiny, štěpkování klestu, výsadbu a prodej sazenic lesních. Oslovte více dodavatelů a. NYNÍ SKLADEM SUCHÉ MĚKKÉ DŘEVO IHNED K TOPENÍ. CENÍK A PRODUKTY DOPRAVA FOT.


Jednoduše, rychle a zdarma. Naše palivové dřevo je bukové a můžeme Vám ho nabídnout naštípané na moderním štípacím automatu v délkách 2 a cm. Díky tomu, že je dřevo již nařezáno a naštípáno, stačí ho jen poskládat do dřevníku. Odpadá tak velmi namáhavá a nebezpečná práce s pořezáním a naštípáním. V chladných a zimních dnech vás naše dřevo potěší hřejivým teplem.


Hlavní činností je výroba a prodej štípaného palivového dřeva ze dvou skladů skladu v Lišicích u Chlumce nad Cidlinou. Jedním důvodem jsou neustále se zvyšující ceny elektřiny a fosilních paliv: plynu nebo uhlí. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky