pátek 18. září 2015

Plastové hladítko

Plastové hladítko vhodné na omítací práce. Ergonomicky profilovaná rukojeť výrazně zjednodušuje a zvyšuje míru komfortu při práci. Vzít jakékoliv oblíbené nářadí, vylepšit ho. Stavbařské hladítka se využívají primárně pro nanášení lepidla při pokládání dlažby nebo obkladů. Dále si najdou své využití při nanášení.


Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie plastové hladítka Hľadajte podľa parametrov Slovakia trend. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Tento web používa súbory cookie. Hladítka plastové , RIMARK s. Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. Pro udělení souhlasu a uzavření tohoto okna prosím potvrďte tuto zprávu.


Ručné náradie, záhradkárske potreby, aditíva do palív. Kvalitný servis a doprava nad € zdarma! Po nalepení oboustranné lepící pásky na rubben a připevnění brusného papíru o hrubosti 24 lze již zpolymerovaný AERO-THERM zabrousit dohladka.


Brusné hladítko určené na srovnávání desek z EPS př. Dojmom sochárskeho diela, ktoré sa viac blíži k dokonalosti mramoru než k jedlej torte. Tak pôsobia narysované torty.


EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Materiál celo-polyuretan. Kobres - potreby pre Vašu domácnosť, záhradu, stavbu a dielňu. Používá na srovnání jemné omítky.


Všeobecně je hladítko používáno k dokončení štukových omítek. Velikost 2mm x 1mm. Lehké hladítko vyrobené z pevné, tvrzené pěny. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové.


Nakupování zboží online - všechny potřebné informace na jednom místě. Kontakt SILK PLASTER ČR, s. Makita, Metabo, Narex, Extol. Vlastnosti a výhody Díky zaobleným rohům a hranám za sebou nezanechává rýhy a dosáhneme tak ideální struktury.


Miešadlo pozinkované, dĺžka 600mm, priemer 140mm, úchyt M14. ABS, plastové, velmi jemný rastr,. Zednické hladítko s rubbenem je hladítko určené k finálnímu dokončování štukových omítek, kde v podstatě nahrazuje hladítko filcové a molitanové. Je rovněž vhodné pro nanášení různých malt, štuků a různých typů malířských interiérových barev.


Na srovnání jemné omítky, všeobecně k dokončení štukových omítek. Na vyrovnanie jemnej omietky a na dokončenie štukových omietok. Napsat recenzi Jméno a příjmení: Text recenze: Poznámka: HTML tagy budou ignorovány!


Rozměr 2x 1x mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky