středa 16. září 2015

Střešní tašky za odvoz

Poptávám staré linoleum. Daruji za odvoz starý gauč. Na fotografii je gauč ze třech. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Rozměr střechy je cca 13xm, takže asi 1mDům je určen k demolici. ZA ODVOZ STŘEŠNÍ BETONOVÉ TAŠKY – ZDARMA. K dispozici 3ks, očištěných, na paletě, v případě zájmu i podstatně více. Tašky jsou cca let staré.


PRAHA – ZÁPA nabízím za odvoz betonové střešní tašky cca 100. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů střešní tašky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Obrázky k inzerátu Pálené střešní tašky za odvoz Pálené střešní tašky za odvoz - Kontaktní formulář Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu. Ve fotogalerii není žádna fotografie.


Za odvoz střešní tašky dvoufalc. Uživatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu. Prodám - Pálené střešní tašky Bobrovka neglazované - klasické. K prodeji více jak 200m přesný počet bude stanovený při nakládce.


Střešní krytina- tašky bobrovky, staré. Přenechám za odvoz cca 1mstřešní krytiny – bobrovek ze starší historické kolny. Nabízíme střešní krytinu bobrovku za odvoz.


Po dohodě zajistíme přepravu našimi kontejnery. Zákazníkům vystavíme dokumenty ke stavebnímu odpadu. Při používání našich služeb souhlasíte s tím, že používáme soubory cookie a podobné technologie, které nám umožňují zlepšovat a přizpůsobovat.


Prodám klasické střešní tašky s malbou ,vhodné i ven do zahrady 3ks po 1kč. Malba je vypálená Odběr Zahradní Město Praha nebo pošlu poštou. Pokud je suť tříděná (cihla, beton, střešní tašky apod.), neplatí se nic navíc. Jestliže bude dodána v netříděném stavu jako směsná, platí se navíc zákonný poplatek ve výši 5Kč. Za ten se cena za uložení pohybuje různě.


Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Inzeráty za odvoz v kategorii. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Cementové střešní tašky let staré, většina použitelná.


Stresni krytina za odvoz najdete zde: Pálené taškyEternitZahradní. Dobrý den, sháním klidně i starší střešní tašky za odvoz Dobrý den, sháním klidně i starší střešní tašky za odvoz. Jedná se o staré tašky , část je rozbitá. Jedna polovina střechy je z bobrovek, druhá.


Hledáte věci zdarma za odvoz ? Potřebujete se zbavit starých věcí?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky