úterý 30. srpna 2016

Krep satén metráž

Väčšinou je možné použiť obe strany krep saténu, môžeme teda označiť tieto látky ako krep so saténovým rubom (krep je lícna strana), alebo satén s krepovým rubom (lícna strana je satén). Všetky krep satény sú veľmi mäkko splývavé. Krep satén tmavě červený 76. Většinou lze použít obě strany krep saténu, můžeme tedy označit tyto látky jako krep se saténovým rubem (krep je lícní strana), nebo satén s krepovým rubem (lícní strana je satén).


Všechny krep satény jsou velmi měkkce splývavé. Exkluzivní italské látky pro váš styl. Tkaniny nejvyšší kvality – buklé, žakár, šifon, krep , satén , úplet, krajka a další.


Krepová metráž s tradičním motivem ve dvou variantách 1. Látky - metráž V této sekci nabízíme bavlněné a krepové látky s možností kombinací dvou vzorů, dále metráž bavlněné sypkoviny vhodná k výrobě polštářů a přikrývek a metráž mikrovlákna - hřejivý a jemný materiál. V povlečení lze vybírat z materiálů krep , hladká bavlna, satén , flanel, damašek a mikrovlákno. Prohlédněte si také nabídku ručníků, polštářů a přikrývek. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. V katalogu nemáme podrobnější informace o metráž krep.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Metráž krep bodky čokoláda-smotana (LS145) 5. Satén je tkanina atlasovej väzby s vysokým leskom na lícnej strane as hladkým lesklým povrchom z najrôznejších materiálov - môžete mať ako umelé satény z polyesteru, tak i luxusné hodvábne satény. Látky metráž Ste kreatívny a radi tvoríte výrobky, ktoré zútulnia interiér vašej domácnosti, bytu, chalupy alebo tiež hotela, penziónu, reštaurácie alebo jedálne? Vhodná pro výrobu povlečení a povlaku.


Látka pevná ale jemná na dotek. Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, prodej galanterie. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním cookies (viz Podmienky používania). Cookies sú potrebné pre fungovanie webu. Zoznámil a som sa so zásadami.


Nabízíme širokou škálu krepových látek, ze 1 bavlny. Z krepu se vyrábí převážně ložní povlečení , protože krep se snadno řasí a zásadně se nemačká. ESKÝ VÝROBCE Nabízím krep , 1 bavlna, š. Froté metráž s polyuretanovým zátěrem je vhodná pro výrobu chráničů matrací. Jednu stranu tvoří froté smyčka 1 bavlna a ze strany. Z důvodu zvýšení dopravného ze strany PPL jsme byli nuceni zavést hranici 50- Kč pro minimální nákup.


Bavlněné látky - metráž. Predchádzajúca strana Späť na prvú stranu Ďalšia strana. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Podmínky ochrany osobních údajů. Je vyroben z vysoce kvalitní česané bavlněné příze, díky tomu výborně pohlcuje vlhkost a je prodyšný. Při zařizování bytu nebo domu snadno přehlédneme, jak moc může vzhled oken ovlivnit dojem z celého prostoru.


S trochou vaší fantazie a naší nabídkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky