středa 31. srpna 2016

Prodej štípaného dřeva

Dříví Vám rozštípeme a zdarma dovezeme. Ivo Mihal - Zlínský kraj. Prodej štípaného palivového dřeva. CENÍK dřeva Akce při jarním objednání štípaného dřeva.


Při jarním objednání štípaného dřeva a min.

Vzhledem k rozdílným cenám všech paliv, nejen palivového dřeva , v průběhu celého roku, bychom Vám rádi doporučili, abyste nečekali až na topnou sezónu, ale palivové dřeva. Nabízíme prodej ŠTÍPANÉHO PALIVOVÉHO DŘEVA. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Martin Opíchal, s. Výroba masivního zahradního nábytku na zakázku. Rozvážíme po Libereckém a Ústeckém kraji, zejména okres Česká Lípa a Děčín. I proto má prodej dřeva stále vzrůstající tendenci.


Levné dřevo na topení je v současné době pravděpodobně nejlevnějším palivem.

Palivové dřevo patří mezi obnovitelné zdroje energie a současně nezatěžuje životní prostředí. Plyn i elektrická energie se stále zdražuje a nyní se více než jindy vyplatí přemýšlet o alternativním, levném a ekologickém tepelném zdro. Naše společnost se zabývá výrobou a prodejem kvalitního štípaného palivového a krbového dřeva. Největší databáze prodejců palivového dřeva včetně prodejců z města Jihlava a okresu Jihlava.


Výroba a prodej palivového dřeva a dříví na topení, prodej štípaného palivového dřeva na polínka. Osobní odběr štípaného dřeva je možný na adrese Mladoboleslavská 95 Praha – Kbely. Ceník palivového dřeva skládaného v pdf. Upozornění: výroba a distribuce štípaného dřeva je z technických důvodů přerušena přibližně do 1. Pro naše zákazníky máme k dispozici jak. Počítá se cesta tam i zpět.


Pří odběru od PRMS je v rámci km doprava zdarma. Suché štípané palivové dřevo pro váš krb, kamna, pec na pizzu. Zpracováváme kvalitní dřevo bez hniloby s minimálním obsahem kůry.


V případě zájmu se lze domluvit i na vlastní dopravě. Na paletě ks, nebo 1ks.

Základní ceník štípaného palivového dřeva o délce cm. Ke všem vyráží ze své provozovny v obci Hluk. Od počátku činnosti klade důraz na pozitivní vztah ke klientům a šetrný přístup při těžbě a zpracování dřeva.


Jsme internetový nákupní a prodejní portál, na kterém si své obchodní touhy a sny, mohou plnit malí i velcí obchodníci. Rádi bychom se stali Vaším. Vyrábíme a prodáváme štípané palivové dřevo v polenech o délce cca cm. Na Vaše přání jsme schopni Vám připravit i polena v jiných rozměrech např. PRODEJ ŠTÍPANÉHO PALIVOVÉHO DŘEVA Od 1. Jehličnaté štípané (měkké) : smrk, borovice, modřín, příp.


Kč za sypaný prostorový metr včetně DPH při délce 2 cm. Provádíme prodej měkkého štípaného dřeva , měkké dřevo na topení je vhodné k uhlí, na zátop, roztop, nebo součást k topení tvrdým palivovým dřevem. Dřevěné palety na prodej tun dřevěné pelety Din Plus Vám můžeme dodat kvalitní dřevěné pelety Ekologické s níže Specifikace Průměr: 6. Standardně jsou dodávány délky 2 a cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky