úterý 30. srpna 2016

Mřížka proti hmyzu

S výběrem větrací mřížky se síťkou proti hmyzu rádi pomůžeme v naší poradně. O vašem konkrétním případu se ale můžeme pobavit také osobně. Pevnéi skloněné žaluzie.


Kombinovaná mřížka pro kombinaci větrání a nasávání. S elektrickou pastí se můžeš účinně, rychle zbavit komárů, much, menších brouků, molů.

Stačí ji umístit v bytě, domě, na balkoně nebo terase a nech přístroj vyvinut svůj příznivý účinek. Tato větrací mřížka AV Ø mm z vysoce kvalitní kovové slitiny je vhodná na WC, do koupelny, kuchyně, skladu, garáží atd. Okapová větrací mřížka se zuby z barveného hliníku (použitelná z jedné strany) nebo z mědi.


Zabraňuje vnikání zvířectva a listí do střechy mezerou pod vlnkou tašky. Montuje se na okapní lať. Síťovina proti hmyzu v roli značky Saint Gobain.


Hliníková, protipylová, neviditelná, pet screen pro mazlíčky i standardní síť proti hmyzu. Hrotové systémy - ochrana proti ptákům ze stabilní umělohmotné podstavy s trny nebo flexi ohebné celokovové.

Hroty z kvalitní nerezové švédské oceli. Jedná se o sítě, které se používají jako ochrana proti obtížnému hmyzu do oken a dveří. Mřížka je vybavena i síťkou, proti hmyzu, která zabraňuje hmyzu vletu do místnosti. Mřížka má pevné horizontální žaluzie se sklonem a díky své konstrukci se velice jednoduše čistí.


Dakota Ventilační měděná kulatá mřížka univerzální - Vystaveno Měděná kulatá ventilační mřížka se zabudovanou síťkou proti hmyzu , určené pro interiér i exteriér. Mřížka porti mouchám je naprostým klasikem v ochraně proti hmyzu. K č (EUR) dostupné.


UV lampa do zásuvky proti hmyzu. Před světlem je instalována mřížka nabitá elektrickým nábojem, který přilétající hmyz usmrtí. Tento typ lapače nepoužívá pro svou funkci žádné chemikálie a nepracuje na akustickém principu, je. Vhodná zejména pro naše VZDUCHOVODY. Větrací mřížka 1x 1mm.


S tím, jak začala sezona hmyzu , jdou na odbyt hlavně přípravky proti létajícímu i lezoucímu hmyzu. Z výrobků pak u nás vyhrávají ty cenově nejdostupnější a prodává se i to, na co právě běží reklama v televizi – to funguje na českého zákazníka, vysvětluje Marcel Lebduška, majitel drogeriezarohem. Pak se řiďte těmito tipy.


Hranatá nástěnná regulační mřížka se síťkou, kruhovou zděří a možností ruční regulace. Dostupná ve dvou výškách.

Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Stavební firma MKA Service s. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Elektronický lapač hmyzu vydává ultrafialové záření s dosahem až m2. Kovová mřížka okamžitě zneškodní komáry, moly mouchy a další polétavý hmyz.


Lapač hmyzu GNG-vyroběný z kovu a ABS plastu najde využití v nemocnicích, restauracích, kavárnách, kancelářích a samozřejmě také v domácnostech. Sítě proti hmyzu na okna: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky