čtvrtek 25. srpna 2016

Hmoždinka 8

Dlouhá rámová hmoždinka určená především do dutých cihel. Hmoždinka FUR - rámová pro duté cihly 6H. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? LFM mm - tanierová hmoždinka s kovovým škrutkovýmm tŕňom s dlhou rozpernou zónou pre upevnenie tepelno izolačných dosák z polystyrénu a minerálnej vlny. LXT talířová hmoždinka s plastovým trnem pro upevnění tepelné izolačních desek v kontaktním.


Univerzální hmoždinka FU firmy Fischer je navržena tak, aby vyhovovala veškerým stavebním materiálův plných stavebních hmotách. Běžně se v domácnosti používají hmoždinky do cihly, nebo do betonu o průměru - ( ) mm, do nich vruty průměr zhruba poloviční a délka. PLASTOVÁ RÁMOVÁ HMOŽDINKA W-UR Průkazy výkonnosti 1. FIF-CS s ETA certifikátem je ideální k upevnění tuhých tepelně izolačních desek s tloušťkou do 3mm vyrobených z. Spirálovitá vnější žebra se zaříznou do.


Find the Right Accessories for Your PC Now! Teplota okolí: T, -– °C. Free Delivery on Eligible Orders! Všechny míry jsou uvedeny v. Na hmoždinku mm díru mm?


Pokud vím, nic mezi tím se běžně. WKTHERM 8S tanierová hmoždinka s predmontovanou kovovou skrutkou pre upevnenie tepelno izolačných dosiek v kontaktnom zatepľovacom systéme – ETICS. Starý název Fischer Thermax junior. Distanční montáž bez tepelného mostu do kontaktních zateplovacích systémů.


Doprava kuriérom na celom Slovensku Tanierová hmoždinka WKTHERM- s kovovým predmontovaným tŕňom pre upevnenie tepelnoizolačných. Dodáváme výrobky největších českých a světových výrobců. Pečlivě vybíráme nabízený sortiment zboží, aby naši zákazníci byli spokojeni. Mosazná hmoždinka PA (5) Mosazná hmoždinka pro tenké deskové materiály a také pro plné stavební materiály. Princip hmoždinek do dutých cihel.


Základním principem hmoždinek určených do dutých cihel je vytvoření tvarového styku s cihlou. Pro montáž této hmoždinky není třeba speciálních přípravků ani nářadí. Otevřít větší obrázek. GK pre doskové materiály a priložený osadzovací nástroj spája funkciu vyvŕtania otvoru a osadenia hmoždinky. Vyrobena z kvalitních materiálů: Polyamid (Nylon 6) - tepelná odolnost od.


Bezvadná univerzální nylonová hmoždinka UX skutečně do všech stavebních materiálů. Při použití do betonu má samozřejmě nejvyšší výkony. Standardní rozpěrná nylonová hmoždinka s postraními křidélky pro použití do plných stavebních materiálů, je vyrobena z vysoce. Je hospodárná šroubovací hmoždinka pro vnější zateplovací materiály. Umožňují rychlou montáž pomocí zatlučení a. Všestranná hmoždinka do podkladu tříd A, B a C. Talířová hmoždínka Termoz PN - plastový zatloukací trn.


Stavební materiály - Třídy stavebního. Nylonová hmoždinka fischer PD do sádrokartonu je další z řady inovativník hmoždinek patentovaných firmou fischer, která řeší problémy, jež se při. MUNGO natloukací hm rov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky