středa 31. srpna 2016

Bori lazura

Okolju prijazna dekoracija in zaščita pred vplivi vremena in sonca. Za obloge, stavbno pohištvo, pergole, vrtne ute, pohištvo. BORI laková lazúra je mimoriadny dekoratívny a ochranný vrchný náter, používaný v exteriéri aj interiéri.


Ochraňuje povrch pred poveternostnými vplyvmi a UV žiarením. Obsahuje vosky, ktoré zvyšujú hydrofóbnosť náterového filmu. BORI tenkovrstvá lazúra je dekoratívny a ochranný náter pre domáce a tropické dreviny, vytvárajúci tenký pružný film. Neobsahuje biocidy, takže sa hodí. Mimoriadny dekoratívny a ochranný vrchný náter, používaný v exteriéri aj interiéri.


Viac informácií o produkte Transparentný náter, ktorý zabezpečuje prírodný vzhľad dreva, vynikajúcu ochranu pred slnkom a inými poveternostnými vplyvmi. HELIOS BORI laková lazura UV protection. Používa sa k finálnej ochrane a dekorácii dreva v interiéri a exteriéri. Lazúra zaručuje o dlhodobejšiu ochranu dreva pred vonkajšími vplyvmi. Nátěr je bez nepříjemnéhoo zápachu a rychle zasychá, proto ho doporučujeme především k interiérovému nátěru.


Finisaje interior si exterior. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Tenkovrstvé lazury - Bori. Dekorace a ochrana před povětrnostními vlivy a sluncem.


Silnovrstvá lazura na dřevo v interiéru i exteriéru, na bázi rozpouštědel. Tento prospekt dopl ňuje a nahrazuje všechna předchozí vydání. Koristi se za bojenje drva u unutarnjim i vanjskim prostorima. BORI , silnovrstvá laková lazúra na drevo Šetrná k životnému prostrediu.


Základná dekorácia a ochrana pre rozmerovo stále drevo - obklady, ploty, nábytok. GORI silnovrstvá lazura Kalkwe. Sadrži vosak koji povećava vodoodbojnost.


Dekoratívny a ochranný náter pre domáce a tropické dreviny, vytvárajúci tenký pružný film. Technické informace: BORI laková lazura UV PROTECTION (PDF). BORI cienkowarstwowa lazura (TDS).


Vodou riediteľná lazúra špeciálne určená na dlhodobú ochranu neošetrených ako aj už natieraných drevených podláh proti poveternostným vplyvom v exteriéri. Lazure ili lazurne boje. Some of these cookies are essential to the operation of the site, while others help to improve your experience by providing insights into how.


BORI gelová lazura se používá k dekoraci a ochraně dřeva uvnitř i venku, jelikož poskytuje vynikající ochranu před sluncem a dalšími vlivy počasí. Na ochranu a dekoráciu dreva. Bori Laková lazúra Smrek 75l. Je vhodná na povrchy, jako jsou okna, dveře, rolety, okenice, ploty, bednění, sruby, zahradní domky, zahradní nábytek, atd. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea.


Mě vychází, že za oleje bych dal prakticky 2x tolik co za značkovou lazuru. I třeba nejlepší Remmers lazura vychází o. Proizvod je rezultat dugogodišnjih iskustava, znanja i suvremene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky