pondělí 29. srpna 2016

Cyky j 5x16

Kaina 91€ Yra sandėlyje Į krepšelį Daugiau. Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom priestore, pod omietkou alebo v zemi. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. CYKY Mechanické vlastnosti Mechanical properties Počet a průřez žil No. Apvalus jėgos kabelis su triguba PVC izoliacija.


Skirtas naudoti sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose. Měděná plná holá jádra2. Silové pevné ( CYKY ) káble s medenným jadrom sú najpoužívanejšími káblami v elektroinštalácii domov, bytov, kancelárii, či priemyselných objektov.


Menovité napätie: 7V: Skúšobné napätie: 2. V: Prevádzková teplota min. C: Prevádzková teplota max. C: Teplota jadra pri skrate max. Máte dotaz nebo si nejste jisti výběrem?


My Vám díky 27-letým zkušenostem správně poradíme. Osobní odběr - pobočka Most už dnes. Společnost Lebak je velkoobchod s kabely. Kabely a vodiče) Hodnocení produktu:. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia m. Power cable CYKY - J 3x1.


PVC insulated and PVC sheathed power and control cable APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as. CYKY jėgos kabelis - varinis, monolitas, apvalus, juodas. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. LED Laidai Buitiniai LED šviestuvai LED lempos LED juostos YDYp CYKY NYM- J IP65. CYKY-J 5xnajdete a porovnáte na Srovnanicen.


Jėgos kabelis su PVC izoliacija ir apvalkalu. Gali būti klojamas lauke, žemėje, sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose, tiesiogiai į betoną, kabeliniuose. BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: HNĚDÁ, ČERNÁ, ŠEDÁ, MODRÁ, ŽLUTOZELENÁ KABEL CYKY - J 5xKonstrukce 1. Atsparus UV spinduliams.


Galima montuoti viduje, lauke bei žemėje, kabeliniuose kanaluose, vamzdžiuose. CYKY galima naudoti kaip įvadinį kabelį. Používa sa ako prívodný kábel rodinných domov a budov. Buďte s námi v kontaktu.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Pro instalaci přímo pod omítku, do bytových jader a pro ukládání do trubek a lišt. Instalace tohoto výrobku smí provádět pouze o soby s. Určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky, nebo na vzduchu, do lišty, do trubek bez jakéhokoliv druhu mechanického namáhání.


Kábel ešte nebol použitý. Platus kabelių ir laidų pasirinkimas, kokybiškos prekės, gera kaina, įvairūs išpardavimai ir pristatymas visoje Lietuvoje. Tieto stránky používajú cookies.


Tým, že na stránkach zotrvávate, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať. Pre viac informácií o cookies, účeloch. Dům a zahrada - CYKY 5xbazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky