úterý 30. srpna 2016

Dřevostavba bungalov 4 1

Naše typové domy dřevostaveb. Představujeme vám nabídku našich typových dřevěných domů. Dřevostavba bungalov – ideální projekt pro rodinné domy. Celková užitná plocha 7m2.


Potřebujete vědět další informace nebo si domuvit nezávaznou schůzku s našim obchodním zástupcem, kde se dozvíte o probíhajících akcích a dozvíte se informace o tom, jak získat výraznou slevu na Váš vysněný dům. Klasický bungalov střední velikosti se zastřešenou terasou. Projekt byl zpracován na přání klientů. Vyberte si mezi projekty rodinných domů dřevostavby s variantou na klíč nebo hrubá stavba. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro.


Náš vlastní katalog typových dřevostaveb jsme vytvořili pro klienty, kteří požadují rychlé, promyšlené a komfortní bydlení. Navštivte náš vzorový dům Pegas v Chlumci nad Cidlinou, poblíž dálnice Dmezi Prahou a Hradcem Králové. Klikněte pro on-line rezervaci.


Stavíme přízemní dřevostavby na klíč - bungalovy podle všech typů projektů. Realizujeme bungalovy na klíč i k. Ideální varianta pro rodinné bydlení je s garáží a se zahradou. Kvalitní nízkoenergetická dřevostavba Konstrukční systém s desetiletou zárukou Německé zateplení BASF MULTITHERM.


ORLANDO je jednohmotový bungalov na obdélníkovém půdoryse. Dětské pokoje a rodičovská ložnice jsou řešeny v samostatných. Mauna je dům střední velikostní kategorie, vhodný do nízké okolní zástavby, je vhodný do rovinatého resp. Všechny splňují podmínky dotace Zelená úsporám. Montáž vazníkového krovu je již v ceně této stavebnice a. Rodinný dům MS Standard.


Technická místnost, -Parkování pro jeden osobní automobil před RD na zpevněné. Popis projektu: projekt domu STAR je bungalov s garáží, na kterém nenajdete ani jedno “hluché” místo. Bungalov Arizona je vhodný do rovinného terénu, popř. Domy, které spoří za Vás. Tento dům si zamilují všichni, co rádi vylétnou do přírody, ať jsou kdekoliv.


Dům pro milovníky přírody. MIDO III je moderní dřevostavba typu bungalov o. Prostornou obývací místnost. Prakticky řešený půdorys přímo vybízí k vybudování terasy přístupné z do. Navržená dřevostavba do podhůří Brd dobře zapadá. Fasádu má z velmi odolné thermoborovice.


Jde o trvanlivé dřevo finské borovice se speciální tepelnou úpravou, která zvyšuje odolnost proti škůdcům a dřevokazným houbám. Ponúkame Vám na predaj 4i novostavbu nízkoenergetického rodinného domu typu bungalov s garážou v Trenčianskej Turnej, v novovybudovanej lokalite Zajarčie, km od Trenčína. Naši zákazníci nejčastěji poptávají katalogový dům č. Dnes jsme se byli dívat na super bungalov - dřevostavbu, chlápek je u. Půdorys domu půdorys,neboli vizuál. Soukromá část domu s ložnicí a dvěma pokoji, je zcela oddělená od společenských prostor.


Velikost pokojů poskytuje prostor pro vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky