středa 31. srpna 2016

Tenkovrstvá omítka

Chytrá omítka - tenkovrstvá omítka nové generace regulující vlhkost na povrchu fasády Povrch omítky weberpas aquaBalance dokáže regulovat vlhkost. Definice výrobku Jednoduše zpracovatelná probarvená pastovitá omítka obsahující organické pojivo a silikonovou disperzi připravená k přímému použití se systémovou penetrací weber. Cemix TetraCem je tenkovrstvá fasádní omítka , která se vyznačuje celou řadou inovativních funkcí. Je mechanicky odolná, vysoce prodyšná.


Malta Hasit v místnosti kde se dělá s Kangem, - Další vdea:. Jedno i vícevrstvá jádrová nebo vrchní vápenocementová omítka určená pro strojní i ruční omítání všech druhů stavebních materiálů vyráběných. Jako štuková omítka na jádrové omítky. Minerální tenkovrstvá omítka na bázi vodního skla,. Baumit GranoporTop akrylátová omítka.


Dekorativní tenkovrstvá omítka pro úpravu stěn v exteriéru i interiéru. Vytváří vysoce odolný povrch přírodního vzhledu. FPS tenkovrstvá stěrka difúzní Suchá maltová směs. Odpovídá obyčejné maltě pro vnitřní a vnější omítky GP dle ČSN EN 998- kategorie CS II, W 1. FPM jednovrstvá omítka s vlákny Suchá maltová směs.


Prémiová fasádní silikonová omítka s drypor efektem. Komponenty pro zateplování. Jak vybrat vnitřní omítku? To je děláno spolu s zdivo stěny téměř současně.


WEBER TERRANOVA fasádní pastovité omítky. Fasádní omítky WEBER pastovité konzistence s probarvenou strukturou a zrnitostí. Pas aquaBalance - pastovitá tenkovrstvá omítka - zrnitá 5mm 25kg 3Kč WEBER.


Tmel Ceresit FT 1(u parapetního profilu není nutný) 9. LKS rohový profil (ukonþovací parapetní profil) 10. Boní krytka parapetu 12. Tenkovrstvá fasádní omítka 7. Výrobek K okamžitému zpracování určená tenkovrstvá omítka s organickým pojivem. Složení Organické pojivo, barvené kamínky, voda, přísady. Vápenná omítka pro strojní i ruční zpracování s vyhlazeným povrchem, jednovrstvá, pro.


Minimální tloušťka omítky. Pastovitá tenkovrstvá omítka škrábané struktury pro exteriér i interiér. Akrylátová omítka dekorativní tenkovrstvá omítka pro použití v exteriéru i interiéru, struktura „rýhovaná“ more.


Sádrová omítka Rigips Rimano Uni kg šedobílá. Silikátová tenkovrstvá dekorativní omítka pro venkovní a vnitřní použití, struktura „hlazená“ mo. Designová tenkovrstvá fasádní omítka kg.


Lze využít jak pro veškeré venkovní i vnitřní stěny, schody, sokly a jiné namáhavé části b. Luxusní designová omítka se specifickým odrazem a imitací přírodního kamene. Vhodná pro zátéžové plochy a namáhavé části budov. Nejpoužívanější varianta při zateplení fasád polystyrenem nebo fasádní vatou. Silikonová tenkovrstvá zrnitá omítka Weber.


Pro větší celky zpracujeme. VISCOlit je nádherná mozaiková omítka , která dodá Vašemu domu to správné kouzlo a šmrnc. Tato omítka je vodoodpudivá a paropropustná tenkovrstvá omítka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky