pátek 26. srpna 2016

Dřevostavby harabiš

Dřevostavby Harabiš , s. Naše roční kapacita je okolo domů. Vyrábíme srubové domy, zahradní domky, montované domy. Dále dřevostavby , zahradní a víkendové chaty, pergoly, garážové. Skip navigation Sign in.


Stavíme roubenky, chalupy, dřevostavby na klíč. Katalog projektů dřevostaveb obsahuje velké i malé dřevostavby na klíč, bungalovy i patrové stavby, dřevostavby panelové, skeletové, sruby nebo roubenky. Má vlastní projekci, proto je budoucím stavebníkům plně k dispozici. Filtrovat můžete dřevostavby podle Vašeho zadání přes PODROBNÉ VYHLEDÁVÁNÍ v pravém sloupci.


Projekty dřevostaveb na klíč můžete ohodnotit či sdílet s přáteli. Tahle roubenka už je ve výrobě a tak za měsíc ji budete moct spatřit jak se staví #128077;#128079; Ve spolupráci s projekční kanceláři Brücknerprojekt, s. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Zahradní domy Obvodové stěny zahradních domů se vyrábějí z vysušeného smrkového dřeva, čtyřstraně opracovaného o tloušťce mm - mm s dvojitou. Website Review of drevostavby-harabis. Zabýváme se obory dřevostavby , sruby. Klikněte pro více informací.


Výroba a montáž srubů, roubenek a dřevěných chat. Zajištění projektové dokumentace a montáže po celé ČR. Výstavba rodinných domů na klíč. Přidat firmu do hromadné poptávky. Kopřivnice - Lubina 5a bylo jí.


Obsah katalogu firem CYLEX tvoří informace od třetích stran, v něm uvedené informace tedy pocházejí z veřejných informačních zdrojů nebo od zákazníků. Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Nabízíme výstavbu rodinných domů na klíč a dřevostaveb.


Oslovte více dodavatelů a získejte nižší cenu. Sruby, roubené domy (i dvouplášťové), dřevěné chaty, zahradní domky, pergoly, přístřešky, altány. Disponujeme vlastními projekty dřevostaveb a na přání Vám vytvoříme projekt domu podle Vašich předsatv.


Jakoukoliv střechu postavíme či zrekonstruujeme rychle a kvalitně. Za let našeho působení jsme nasbírali bohaté zkušenosti a jedinečné know-how, díky. Hlasování: Hlasování: OK drevostavby-harabis. Realizace plachty na nákladní automobil. Internetová prezentace firmy.


Základová deska pro zděné domy, základy pro dřevostavby , základové desky pro sruby a roubenky. Zaujaly vás naše dřevostavby a máte dotazy? Neváhejte nás kontaktovat, rádi zodpovíme vaše dotazy nebo vám rovnou zdarma navrhneme vámi vysněný dům. Toto je volně editovatelný blog a jeho obsah vytvářejí sami čtenáři. Ctíme autorská práva a proto, pokud naleznete náznak porušení autorských práv.


Platí počet hlasů, který je uveden u záznamu konkrétní dřevostavby na stránkách 100dřevostaveb. Osobně pro Vás vybíráme jen ty nejlepší firmy! Stavby nízkoenergetických rodinných domů na klíč z materiálů CLT.


Technologie CLT - křížem vrstvené dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky