čtvrtek 25. srpna 2016

Rohová lišta s okapničkou

Rohová lišty PVC m (100x100mm) a s přiznanou okapničkou s prodlouženou rovnou hranou. Rohová lišta PVC m (100x100mm) s priznanou okapničkou s predĺženou rovnou hranou. Nedochází ke vzlínání vod. Chrání tak omítku špalety před. PVC kombi lišta s tkaninou.


Ukončovací hliníková lišta eloxovaná s okapničkou. Eloxovaná povrchová úprava spočívá ve vytvoření ochranné vrstvy oxidu hliníku na upravovaném povrchu. Balkonová lišta s okapničkou Cezar lakovaný hliník hnědý je ukončovací balkonový profil, který pomáhá odvádět vodu z balkónů. Zakládací profil je soklová lišta s okapničkou pro založení izolačního materiálu.


Akce Kompletní fasáda za super ceny! Hliníková rohová lišta s tka. Délka profilu: 0m, Šířka.


Gunnex ROHOVÁ LIŠTA PVC s tkaninou s přiznanou okapničkou – cena za m. Free Delivery on Eligible Orders! Nadokenní profil pro vyztužení a zajištění odvodu vody z kontaktního zateplovacího sytému. Profily od tloušťky 1mm zesíleny. Zakládací lišta hliníková pro založení tepelně izolačních desek do roviny v kontaktním zateplovacím.


Lišta rohová pod omítku s okapničkou a tkaninou, vhodná na aplikace do podhledových rohů. Okapnička nedovolí vodě vtékat do podhledu. Odolné PVC lišty s okapničkou zajišťují dokonalý odvod vody ze systému, zamezují vzlínání vlhkosti pod izolant. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Pro vyztužení rohů, hran, ostění oken a dveří v zateplovacích systémech. Ochrání rohy proti mechanickému poškození. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Zabraňuje vzniku vlasových trhlin. Lišta sloužící k vyztužení hrany nadpraží je opatřena okapničkou zajišťující odkapávání srážkové vody a zabraňující. Pomáhá vytvářet ideálně rovný roh. Plastová rohová kombi lišta s tkaninou Vetrtex.


Cena a množství v objednávce uvedeno v bežných metrech. Fasádní rohové profily jsou určeny pro ohraničení a ukončení částí kontaktního zateplovacího systému. Použití rohových profilů je nezbytné k. Lešenářský šroub s okem 350mm.


Kup teď Kč s dopravou 1Kč. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Odporúčané príslušenstvo k zatepleniu domu.


Rohové lišty dodávame spolu s ostatným príslušenstvom priamo na stavbu. Lišta zajišťuje přesné založení a pohledově čisté ohraničení zateplovacího systému. Součástí profilu je okapnice, která zaručí odkap vody ve svislém směru ze spodní části kontaktního zateplovacího systému. Založení zateplovacího systému se nejčastěji provádí nad úrovní terénu pomocí soklové lišty AL s okapničkou. Zakladacia lišta hliníková pre založenie tepelnoizolačných dosiek do roviny v kontaktnom zatepľovacom systéme.


Soklový profil tvoří rozhraní mezi. Zaisťuje presné založenie a pohľadovo. Okenní profil s okapničkou určen pro začištění omítky v nadpraží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky