středa 14. prosince 2016

Nenosný překlad ytong

Für Kellermauerwerk, Außen- o. Steildachkonstruktionen. Důležitá upozornění Použít se smí pouze produkty, které mají vlastnosti určené výrobcem a nejsou poškozené. Překlady se nesmí zkracovat ani upravovat jejich průřezy.


Používají - v nenosném zdivu příček z přesných příčkovek Ytong. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Ytong vnútorná omietka tepelnoizolačná s možnosťou doplnenia o Ytong stierku hladenú. Vápenné, sadrové a vápenno-sadrové omietky iných výrobcov odporučené na pórobetón. Nenosný preklad Ytong slúži na preklenutie otvorov v nenosných priečkach a stenách.


Preklad je vystužený iba konštrukčnou výstužou a to symetricky, preto sa nerozlišuje spodná a vrchná hrana prekladu, a preto ho nemožno skracovať ani nijak inak upravovať. Nenosný překlad YTONG NEP Nenosný překlad Ytong je vyroben z jednoho kusu pórobetonu a symetricky vyztužen. Popis - Nenosný překlad Xella Ytong P4-6NEP 15. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nenosné armované překlady Ytong pro stavební otvory v nenosných zdech - přesných příčkách YTONG.


Xella zastupuje jak proslulou značku pórobetonu YTONG , tak i výrobu sádrovláknitých desek. Výrobky značky YTONG jsou na našem trhu velmi dobře známé a. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Jedná se o pórobetonové prvky armované betonářskou výztuží. Popis: Prodám kus schodu Ytong s armaturou rozměry.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Domníváte se, že by naše stránky mohly zajímat někoho z Vašich přátel či známých? Nebo ploché překlady až do délky metrů, které jsou určené pro příčky 1mm a 1mm. Po vytvrdnutí lepidla máte nenosný překlad za pár korun.


Nenosné překlady Ytong NEP jsou pórobetonové prvky armované betonářskou výztuží. Používá se pro vytváření otvorů v nenosném zdivu příček z přesných příčkovek Ytong. Snadná a rychlá montáž Nízká hmotnost Vysoká přesnost Omezení mokrého procesu Podklad pro po. Nosné překlady Ytong jsou určeny k překlenutí otvorů v obvodových stěnách a ve středových nosných příčkách.


YTONG nenosný preklad položiek Nenosné preklady sa dodávajú iba spolu s tvárnicami Ytong ! Hore Nie sú žiadne ďalšie produkty. Porfix samonosné překlady jsou určeny k překlenutí otvorů v nenosných příčkách. Jsou zhotoveny z pórobetonu a jsou vyztuženy pouze konstrukční výztuží. Ytong nenosný překlad NEP je výrobek z pórobetonu určený k zhotovení horní části otvoru ve stavební zděné konstrukci.


Tyto překlady se smějí zabudovávat pouze na výšku! Pre prístup k cenám a nákupu produktov je potrebná registrácia v eshope ! Prosím registrujte alebo prihláste sa na linku nižšie. Pórobetonová tvárnice YTONG ks Inzerát byl odebran z oblíbených.


Schody , schodnice a nenosný překlad Ytong Inzerát byl odebran z oblíbených. Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ STAVBA. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky