pátek 30. prosince 2016

Mosazné kliky

Mosazné kování na dveře a mosazné kování na okna. Vyberte si u nás mosazné kliky , kličky, kování a další výrobky nejen na okna a dveře. Vintage mosazné kliky Představujeme novinku v nabídce kování a to kolekce ve stylu Vintage. Speciálně pro tyto kolekce jsme připravili nové povrchové úpravy, které jsou typické pro tento styl.


Dodací lhůta je cca týdny. Při potvrzení objednávky je zpravidla vystavena zálohová faktura na částku cca z celkové ceny. NOVINKA- JSME SCHOPNI VYROBIT A DODAT MOSAZNÉ KOVÁNÍ DLE VAŠEHO VZORKU (kování na okna i dveře) ! Prodám použité mosazné kliky co jsou na foto.


Třeba se budou někomu hodit. Koukni na mé další inzeráty. Vybírejte z obrovského nabídky materiálů a designů včetně kompletního dveřního příslušenství od renomovaných tuzemských a zahraničních výrobců za velkoobchodní ceny. Díky propracovanému systému prodeje Vám na kování a kliky na dveře Cobra můžeme poskytnout nejlepší ceny na internetu.


Dveřní kování a kliky Cobra můžete použít do všech Vašich projektů - byt, dům, chata, hotel, penzion, kanceláře. V katalogu je řada dalšího kování na dveře i okna pro celý byt či dům. Popis: Staré mosazné kliky. Nabízím mosazné kování na vnitřní dveře viz. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Ostatní starožitnosti a umělecké předměty bazar: kliky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a. Rustikální kliky mají duši! Máme pro vás všechny možné typy a druhy. Luxusní, stylové, designové, kliky z mosazi, z nerezové oceli nebo slitiny zinku, i kliky z hliníku, které jsou funkční a přitom levné. Vše, co potřebujete vědět o dveřním kování, jak vybrat správný tip, jak o kování pečovat a další tipy a nápady.


O mosazné kliky je třeba průběžně pečovat tak aby nezašly, ale není to nic těžkého. Pokud jsou mosazné předměty už velmi zašle a pokryté měděnkou, použijeme k jejich čištění ocet a jemnou sůl. Směs z octu a soli nanášíme a vtíráme.


Součástí sortimentu je bezpečnostní kování, interiérové kování,kované kliky ,okení kliky. Kování pro vnitřní dveře má otvor pro. Kvalitní a levné kování, kliky , zarážky. Kliky a kování přímo od výrobce.


Low Prices on Stationary Website. Jsme specialisté na moderní, klasické i nadstandardní kliky , kování, rozety a dalšího příslušenství. V nabídce máme velkou škálu produktů ajejich. Nevíte-li si rady při výběru kování, zámku či cylindrické vložky nevěšte hlavu. Podívejte se do jednoduchého návodu, který najdete v horním menu.


Cookies nám umožňují poskytovat lepší služby. Používáním tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookie. Detail zakázky: V kanceláři na Senovážném náměstí potřebujeme navrtat mosazné kliky a kování do dveří. Ks) Potřebovali bychom taky úpravu. Mnozí z nás se soustředí na zvelebování svých domácností.


I olivový olej dokáže zbavit mosazné předměty nečistot. Ponořte je ho něho na hodin a poté přeleštěte pastou nebo jen jemným hadříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky