čtvrtek 22. prosince 2016

Střešní bitumenový pás

Střešní bitumenový pás DenBit Aluband PLUS - Technický list 217. Sami si tedy můžete vyzkoušet tento produkt a zhodnotit, zdali by Vám vyhovoval. Nepromokavá a vodotěsná páska pro menší opravy je vhodná.


Střešní lemovka pro lemování nároží a úžlabí plechových střech a jejich opravy. Hydroizolace) Hodnocení produktu:. Akcept nabízí asfaltový pás , který svým dezénem imituje na střeše klasické šindele - tvary bobrovky, šachovnice apod. Pro lemování nároží a úžlabí plechových střech.


Lemování přechodu lepenkové hydroizolace a atiky, vyztužení rohových částí. Cena za dopravu vám bude sdělena po dokončení objednávky dle hmotnosti a vzdálenosti dodávky. Cena se může lišit od cen v kamenných prodejnách. Je odolný vůči roztržení.


Vhodný do prostorů s vysokou vlhkostí. Samolepicí páska na bázi bitumenu. Cenově dostupné asfaltové pásy ze surové hadrové lepenky nebo skelné rohože. Popis DEN BRAVEN střešní bitumenový pás DenBit ALUBAND PLUS. Páska je flexibilní a přilne přímo na suché a rovné povrchy.


Vyvážená směs několika syntetických kaučuků a asfaltu zaručuje trvalou vazbu na různých materiálech, jako je beton, kámen, plasty a kovy. Používá se na těsnění a lepení střešních lepenkových pásů, bitumenových šindelů, utěsňování zakončovacích. Tematické (stavebniny, bydlení) Rozvoňajte si Váš domov drevom. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Constraction Systems and Products.


Výrobek: Izolační bitumenový pás modifikovaný APP. Výztužná vložka: kompozitní polyesterová se skelným vláknem. Směs: modifikovaná směs plastomerická. Dekorační izolační bitumenový pás modifikovaný. Zobrazit v původní velikosti.


Použití: Finální vrstva plochých a sedlových střech ve dvouvrstvém systému ROLLBASE – Mineral TRIARM. DRUH: Těsnící pás vyroben ze 1mm širokého. Střešní izolační lemovka DenBit ALUBAND Den Braven je samolepící páska na bázi bitumenu.


Je vyrobena ze směsi asfaltu a syntetických kaučuků, což. Oxidovaný pás asfaltová lepeka Bitubitagit design červená. Asfaltový pás je vhodny jako hydroizolace střech. Pás je určen jako finální vrstva hydroizolačního souvrství střešních plášťů, kdy je toto souvrství navrhováno z pásů z oxidovaného asfaltu.


Speciální těsnící pás kolem komínů, šíře 3mm s vynikající trojrozměrnou tvarovatelností a trvanlivostí. Materiál - hliník, olovo Celoplošně lepící. Je to izolační bitumenový pás modifikovaný směsí elastomerů a plastomerů pokrytý ochranným keramickým posypem vytvářejícím vzory střešních tašek, šindele, terasové dlažby a další. Bitumenový tmel jednosložkový tmel na bázi bitumenu, který v průběhu zasychání vytváří slabou rozpouštědlovou vůni.


Protisněhové háky A4( střešní šindel) sleva Doporučená cena od 2. Pás je určen pro použití jako finální vrstva hydroizolačního souvrství střešního pláště v kombinaci s pásem z oxidovaného asfaltu s nosnou vložkou o vysoké mechanické odolnosti a pevnosti – Extrasklobit PE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky