čtvrtek 22. prosince 2016

Profi lazura

PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. PROFI OLEJOVÁ LAZURA má vlastnosti přírodních olejů (hluboká penetrace do dřeva a tím jeho vysoká ochrana) při zachování přirozené struktury a kresby dřeva (nevytváří žádnou lakovou vrstvu na dřevě). Paropropustnost nátěru (dřevo bez omezení „dýchá“ – případná zbytková vlhkost se odpaří). TAJOMSTVO ÚSPECHU svetlica farbiarska vysoký obsah sušiny – až.


Prvenstvo patrí oleju, ktorý sa. Výhodou je dlouhodobá ochrana dřeva, protože silnovrstvé lazury mají životnost až několik let (až roků). Pokud budete nátěr po nějaké době obnovovat, je nutné ten původní nejprve odstranit. K náterom našich detských ihrísk odporúčame používať silnovrstvú lazúru Impranal Profi.


Lazúra dobre kryje a má dlhú životnosť náteru bez nutnosti opráv (až rokov). Dekorativní, rychleschnoucí vodouředitelná lazura , odolná proti vlivům povětrnostních podmínek. Na všechny druhy jehličnatých i. PROFI OLEJOVÁ lazúra je určená na penetračné jednovrstvové lazúrovacie nátery dreva, drevovláknitých dosiek a podobných poréznych materiálov na báze. Zachovává dřevu charakteristickou kresbu a barevně ji zvýrazní. Poskytuje vysoce kvalitní ochranu před UV zářením, i bezbarvá varianta.


Skladem Značka: Colorlak a. Moreover, PROFI LAZURA can be tinted in the MULTICOLOUR system, where the choice of your own. Lazura na dřevo Impranal Profi. Tedy velikostí plochy, kterou jsme schopni s ní natřít. Profi olejová lazura navíc vyniká i svou vydatností.


OSMO Ochranná olejová lazura. Ak ste rozhodnutý, že drevo, ktoré idete natierať má vyžarovať pozitívnu, prírodnú energiu, je tento produkt pre Vás ako stvorený. TIP: POZRITE SI HODNOTNÝ WEBINÁR NA T. Mezi ostatními vyniká několika přednostmi.


Vážení zákazníci, pro vzrůstající poptávku pro našich produktech pro Vás spouštíme tento eshop. Budeme zde prezentovat především kvalitní sruby. Olejová jednovrstvá polomatná lazura na dřevo. Chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi a starnutím.


Rozdíl je patrný již během natírání. Specifika silnovrstvé lazury Impranal Profi. Silnovrstvá, voudouředitelná lazúra. Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a stárnutím.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vzhledem k tomu, že dub patří mezi tzv. P řed nanášením št ětcem a vále čkem není t řeba ředit ani rozmíchávat, p ři aplikaci vysokotlakým za řízením nát ěrovou hmotu lehce rozmíchejte.


Pinie ve vzorkovnici pátá od vrchu! Syntetická polomatná silnovrstvá nestékavá lazura určená k silnovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva pro venkovní i vnitřní prostředí. Internetový portál Stavba- profi. Lazúra Impranal Profi je svetlostála, veľmi ľahko pretierateľná, s dobrou prilnavosťou k podkladu, pružná a bez zápachu.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky