středa 21. prosince 2016

Chlopňové desky

Ideální desky pro přenos dokumentů či volných papírů. Atraktivní uzavírání pro bezpečný přenos. Firemní desky jsou důležitou součástí firemní kultury a velmi užitečným marketingovým materiálem. Je třeba vytvořit zajímavý a vhodný design, doporučujeme oslovit profesionály, mezi které se řadíme i my.


V dnešní době Vám dobré grafické studio. Doufáme, že se Vám bude líbit a lépe Vám zpřístupní naší tiskovou nabídku.

Připravili jsme pro Vás nový web. Společnost AMBOSELI je personální agentura a naším úkolem bylo vytvořit chlopňové desky , které budou mít dostatek prostoru pro materiály, které tam budou. Leitz Wow - tříchlopňové desky - A zelené Popis produktu. Dole a vpravo mají chlopeň, aby z nich vložené listy nevypadly. Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby.


Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! OpenBrand is a smart home for all your logos, designs, and creative hard work.

Spisové 3- chlopňové desky s atraktivním designem. Vyrobené z pevného polypropyenu. Praktické uzavírání na gumičku pro bezpečný přenos. Na dokumenty velikosti A4.


V rámci zakázky jsme pro klienta připravili několik grafických návrhů. Lisované dno 30mm zvyšuje kapacitu vložených dokumentů. Plastová 3klopá složka s gumičkou v atraktivní neonové barvě. Vizitky, letáky, plakáty, kalendáře, katalogy, bannery a další produkty do Vaší kanceláře a pro reklamní účely.


Tiskneme levně plnobarevně potištěné chlopňové desky , potištěné desky s výsekem, desky bez. Grafické práce a tisk pro BeFit Foxconn Fitness. Chlopňové desky pro Reality Jebavá. Reklamní předměty MFK Chrudim. Upoutávka na rozhodující zápas.


Leták Apro HBC Autosklo H. Rychlovazače, desky na dokumenty. Potisk mikin AB Profit Invest. Pro běžné, každodenní použití si vyberte z naší široké nabídky desek na dokumenty a do rychlovazačů.

Všechny informace o produktu Box na sešit Tříchlopňové desky s gumou Foldermate NEST Action Case AModrá, porovnání cen z internetových obchodů. Tyto odkládací desky jsou nazývány též jako odkládací mapy. Tyto desky jsou opatřeny chlopněmi, jež zamezují vypadávání jednotlivých písemností. Vyrábí čeká firma Hit Office.


Možnost zvětšení objemu až na cca cm. Desky na dokumenty DONAU A4. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Se zámečkem a výsekem na vizitku.


Eko karton 240g Ekologicky šetrný výrobek. Dodáváno v rozloženém stavu. Nabízíme kompletní sortiment služeb v oboru polygrafie - jako jsou: letáky, plakáty, prospekty, samolepky, firemní dopisní papíry, obálky s přítiskem, chlopňové desky , účetní doklady na NCR (samopropisovací papír), periodické tiskoviny, výroční zprávy, kalendáře, katalogy, příručky, časopisy, knihy, učebnice, etikety, krabičky a další tiskoviny.


Tiskárna Melmen Pardubice Tiskárna Melmen v Pardubicích Vám nabízí kvalitní digitální tisk včetně veškeré předtiskové přípravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky