pondělí 26. prosince 2016

Škrtidlo

Instruktážní video poskytování první pomoci při zevním tepenném krvácení. CAT GEN je již dlouhou dobu jedinečným. První internetový obchod s vybavením pro zdravotníky, záchranáře, lékaře i veřejnost. PANACEA OBVAZ ŠKRTIACI GUMOVÝ SIVÝks. Zaškrcovadlo (nesprávně škrtidlo ) – pryžový nebo textilní pásek určený k zástavě krvácení, většinou tepenného (arteriálního).


Pojem „ škrtidlo “ je totéž, co „zaškrcovadlo“ a „turniket“, přičemž jen ten druhý je dnes brán jako správný a technický. Obvazové materiály) Hodnocení produktu:. Inovativní provedení SAM XT vyžaduje méně. Contextual translation of škrtidlo into English. Human translations with examples: remove tourniquet, apply a tourniquet, apply a tourniquet.


C-A-T (Combat Application Tourniquet) je vyvinuto na základě požadavků Armády US tak, aby si jednotlivec mohl v bojových podmínkách pomoci sám. Improvizované škrtidlo lze vytvořit z pásku, kravaty, šátku, pruhu roztrženého trička apod. Když nemáte vůbec nic, stlačíme ránu přímo prsty.


U všech typů krvácení myslete na svoji bezpečnost, a pokud je máte, nasaďte si rukavice. Detailní popis produktu Kvalitní odběrové škrtidlo s automatickou přezkou. Armádní škrtidlo z taktické výbavy zdravotníků. Gumové škrtidlo je zdravotní prostředek, který se využívá při odběru krve nebo měření.


CAT je vyrobeno z nylonu opatřeno páskami suchého zipu pro fixaci tahového válečku. Tasmanian Tiger Tourniquet Pouch II. Pouzdro na CAT škrtidlo TASMANIAN TIGER Tourniquet Pouch II Nové, uzavřené pouzdro s rychlootevíráním. SWAT-T víceúčelové ČERNÉ.


Granule hemostatické CELOX 15g. Obvaz taktický víceučelový Uriel Silver Multi Banda. TYPHUNG je jedním z předních výrobců velkoobchodní na turniket v Číně. Vítá vás kupovat levné škrtidlo tady s námi. A tightly-compressed bandage used to stop bleeding by stopping the flow of blood through a large artery in a limb.


Robert William Chambers, chapter II, in The. JARES ŠKRTIDLO FIXAČNÝ PÁSIK HS4Vyrobené z kvalitných materiálov. Použitie pri odbere krvi alebo zafixovaní končatín. Vhodné aj pre reklamnú potlač,.


S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie našich internetových stránok ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. Taktické škrtidlo vychází z úspěchu americké armády a jejího efektivní škrtidla C. Toto taktické škrtidlo je stejně jako. Jsme předním oddavatelém zdravotického materiálu.


Také dodáváme výukové modely do policii, armádu, hasiče a mnoho dalšího. Zásadnú úlohu hrá pri zastavení krvácania. Multifunkční škrtidlo , které pracuje na principu Esmarchova typu zaškrcovadla. Pruženka je zhotovena z pryžových vláken,které jsou vetkány do bavlněné osnovy. Společnost Pipelife používá cookies k přizpůsobení webových stránek vašim potřebám.


Soubory cookie, které jsou již v počítači, lze kdykoli smazat. Zdravotnícke potreby a zdravotnícke pomôcky - Najväčší internetový obchod na Slovensku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky