úterý 27. prosince 2016

Breno koberce brno

BRENO koberce , PVC podlahové krytiny. Prodáváme koberce v metráži, kusové koberce , běhouny, PVC. Vstup vybavený čisticí zónou zpříjemní prostředí v objektu, zvýší bezpečnost, ale hlavně ušetří práci a peníze na údržbu interiéru. Navštivte ji, ověřte rozsah sortimentu, porovnejte naše ceny a služby, chtějte odborné rady a informace – vyzkoušejte si profesionalitu a ochotu našich pracovníků.


Nabízíme koberce vhodné do bytových, kancelářských i obchodních prostor. Dodáváme čistící zóny i umělou trávu do exteriérů. Chůze po kobercích je příjemná, koberce účinně snižují množství prachu v ovzduší interiéru, mají dobré zvukově a tepelně izolační vlastnosti. Do skupiny bytových koberců patří rovněž metrážové koberce s dětskými motivy. Nové značkové materiály garantujú zvýšenú odolnosť kusových kobercov proti zašpineniu, antistatické vlastnosti a farebnú stálosť.


Zadejte svůj e-mail a budete informováni o novinkách. Všechna práva vyhrazena. Vybrat si můžete také ze široké nabídky PVC krytin. Nenechajte si ujsť žiadne špeciálne ponuky. Největší distributor koberců v České republice (prodejen po celé ČR, 6x Praha).


V současnosti disponuje prodejnami v České republice a dalšími prodejnami na Slovensku. Koberce Breno - celý sortiment koberců Breno zde na eshopu. Nepřeberná je i nabídka PVC a kusových koberců. Firma je zařazena v sekci Bydlení, stavebnictví a reality a více informací o jejím působení je součástí této stránky. V síti prodejen po celé ČR nabízíme koberce v metráži pro bytové i komerční účely.


Pokládka nebo obšívání koberců. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Pro maloobchodní prodejnu koberců v Brně, Netroufalky 1 NC Campus přijmeme ihned na HPP prodavače. Požadujeme dobrý zdravotní.


Koberce kusové či metrážové, dětské koberce , běhouny, kobercové předložky do kuchyní i koupelen, kobercové nášlapy na schody v jedinečných barevných. Antala Staška, Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis KOBERCE BRENO, spol. Možná pro vás budou lepší koberce. Tento výpis má pouze informativní charakter a nemůže být použit pro vymáhání zboží podle uvedených specifikací. Informujeme spotřebitele, kterým prodáváme výrobky nebo poskytujeme služby, že mají podle zákona č. The website server is using IP address 217.


Brno , South Moravian, Czechia. USD (based on the daily revenue potential of the website over a month period). Celkem 6historických nabídek je přístupných po přihlášení.


Obchod nabízí širokou škálu koberců a to např. Prodejna Breno v Brně sídlí v Hněvkovského ulici. This service is produced. Breno koberce v Brenu nakoupíte: koberce , běhouny, linolea, PVC, bytové koberce.


Samozřejmostí je kvalifikované poradenství, rozvoz a pokládka, případně úprava podlahové krytiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky