úterý 27. prosince 2016

Izolační pouzdro

IZOTUB jsou m dlouhé skruže určené pro izolaci rozvodů topení a TZB. Je vyřezáno z bloku Orstech Block vyrobeného z kamenné vlny. Pro upřesnění dostupného sortimentu izolačních pouzder a jejich cen je nutné kontaktovat přímo partnery uvedené v technickém listu.


V souladu se standardem v zemích EU doporučujeme stáhnout potrubní izolační pouzdro v příčném sm. Tento web používá soubory cookie k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam. Používáním tohoto webu nebo kliknutím na tlačítko. ROCKWOOL 8jsou potrubní izolační pouzdra z kamenné vlny, kašírovaná vyztuženou hliníkovou fólií se samolepícím přesahem nebo bez povrchové úpravy. Velice dobře se hodí k montáži na rozvody tepla např.


Minerální vlna s variabilním průřezem. Sledujte nás na všech sociálních sítích, ať Vám nic neunikne! Je vhodné také pro izolaci rozvodů technologického tepla, teplé užitkové vody a tepelných uzlů. Doporučuje se i pro akustickou izolaci potrubí.


Nejširší nabídka tepelných, zvukových a protipožárních izolací Divize Isover Saint-Gobain Construction Products CZ a. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Potrubní izolační pouzdro Rockwool ø mm, šířka vrstvy mm, délka doručení domů nebo na prodejnu. Výrobce a dodavatel izolací a izolačního materiálu. Nehořlavé potrubní pouzdro z kamenné vlny je ideální pro izolaci rozvodů tepla a teplé vody, centrálního vytápění a dalších zařízení.


Má tvar dutého podélně děleného válce. Je opatřeno polepem, hliníkovou fólií vyztuženou skleněnou mřížkou. Nové uspořádání vláken zajistí výrazné snížení tepelných ztrát. Unikátní výrobní technologie zaručuje vysokou kvalitu, skvělou mechanickou pevnost a dlouhodobou stálost výrobku.


Podélný spoj opatřen samolepící páskou. Ideální pro tepelné izolace potrubí a ventilačních. Ochranu tvoří plastové žlaby, které se pomocí klipů spojí. Buďte s námi v kontaktu. Izolační pouzdro CLIP vytvoří v místě spoje dokonalé původní izolování.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Tepelně izolační potrubní pouzdro vyrobeno z čedičové vaty s hliníkovým polepem. Teplotní odolnost do 6ºC. ProRox PS 9ALU je potrubní izolační pouzdro obložené hliníkovou fólií. HAUCK Refresh Me Výborné pouzdro na lahvičky na cestách.


Dvojitá izolace udrží nápoje mnohem déle chladné nebo teplé i při extrémních teplotách. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Pouzdro má tvar dutého podélně děleného válce.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Výrobek IZOLTHERM AL je opatřen povrchovou úpravou z hliníkové fólie vyztužené mřížkou ze skelných vláken. Jsou k dispozici pro ventily DN 15–a jsou vhodné pro systémy vytápění i chlazení. Varianta produktu Dimenze Obj.


Na požádání je k dispozici zesílené obložení hliníkovou fólií. EZANÉ POTRUBNÍ IZOLAČNÍ POUZDRO S POVRCHOVOU ÚPRAVOU Z HLINÍKOVÉ FÓLIE IZOLTHERM AL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky