čtvrtek 29. prosince 2016

Isover greywall plus

Collect Nights and Get Free. Quick, simple and easy to use. Your booking instantly confirmed. Easy, fast and secure booking! New deals listed every day. Exclusive deals, central locations!

ISOVER EPS GREYWALL PLUS izolačné dosky zo sivého polystyrénu s bielym reflexným náterom na vonkajšej strane dosky, ktorý znižuje vplyv UV žiarenia. Sivý polystyrén ISOVER EPS GREYWALL na zateplenie fasády, pre osvedčené fasádne zatepľovacie systémy ETICS a aplikácie s najvyššími nárokmi na izolačnú účinnosť. Isover EPS GreyWall Plus jsou novým typem izolačních desek z šedého pěnového polystyrenu se zvýšeným izolačním účinkem pro kontaktní. Sivý grafitový polystyrén ISOVER GREYWALL PLUS opatrený bielym reflexným náterom (ochrana dosky pred slnečným žiarením).


Polystyrén je určený pre. Book a Stay at Greywall s Hotel and Chez Roux, Gullane. Our Customer Service Team is on Hand Day and Night to Personally Guide You.


Pro bližší informaci nás kontaktujte Dostupnost je aktualizována 1x za 60min.

Pro ověření 1 dostupnosti nás prosím kontaktujte. Zateplenie šikmej strechy. Styrodur, perimeter a fasádny polystyrén v najlepšej cene na trhu.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Trvalá zatížitelnost v tlaku max. Fasádny polystyrén Isover EPS Greywall Použitie: Sivý polystyrén GreyWall 0je určený pre profesionálne zateplenie stenových - fasádnych konštrukcií (pre osvedčené fasádne zatepľovacie systémy ETICS) a pre podobné aplikácie s najvyššími nárokmi na izolačnú účinnosť. Uvedené informace jsou platné v době vydání technického listu.


Výrobce si vyhrazuje právo tyto údaje aktualizovat. Sivý polystyrén ISOVER eps GREYWALL PLUS s reflexnou vrstvou je určený pre profesionálne zateplenie stenových - fasádnych konštrukcií kontaktným spôsobom. Nově přehlednější a rychlejší. Nejširší nabídka tepelných, zvukových a protipožárních izolací SAINT-GOBAIN Divize Isover Saint-Gobain Construction Products CZ a. Sivý polystyrén GreyWall má o lepšie tepelnoizolačné vlastnosti ako biely fasádny polystyrén a je určený pre profesionálne zateplenie stenových. Tip ISOVER EPS GREYWALL (fasádny polystyrén) Na objednávku - dodanie do.


Zníženie tepelných únikov neznamená iba zníženú potrebu energie na vykurovanie ale aj zvýšený komfort pri úžívaní interiéru, zvýšenú požiarnu bezpečnosť, zlepšenie akustickej pohody ale aj predĺženie životnosti konštrukcie domu. Dosky obsahujú nanočastice grafitu, ktorý zabezpečuje reflexiu tepla a zvyšuje tak izolačný účinok izolačných dosiek. Dosky sú vhodné na rekonštrukcie aj.


Izolační materiály) Hodnocení produktu:. Uvazujem o zatepleni domu Tehly Leier NF.

A neviem si vybrat material. Z EPS sa mi najviac paci tento hrubka 1mm alebo potom GreyWall Plus a to 200mm. Rad by som bol aby moj dom NED. Je to mozne dosiahnut tymto materialom.


A co s rosnym bodom, bude vsetko v poriadku ked toto pouzijem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky