pátek 30. prosince 2016

Leštička na parkety

Leštění snadno a rychle. Predám leštičku na auta zn. Aretácia vypínača pre trvalú.


Veškeré nečistoty Hoover PU F38PQ 0sbírá do bavlněného sáčku, který se po vysypání da znovu použít. Zároveň se díky integrovanému LED osvětlení budete moci hned přesvědčit, jak dokonale vyčištěná a vyleštěná podlaha skutečně je. S leštičem parket FB 3nabízí společnost Kärcher kompletní řešení pro optimální péči a údržbu tvrdých podlah: leštič podlah, vysoce kvalitní lešticí pady a nejrůznější ošetř. Bazoš - Inzerce, Bazar Čistící stroje.


Ovládání rychlosti otáček , rychlá a jednoduchá výměna brusného papíru na disku se suchým. Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i. Kombinovaný přístroj – vrtačka, bruska, leštička a míchadlo PI2GENBORX. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Kotouč vykonává rotačně excentrický pohyb, který napodobuje pohyb ruky, což urychluje zapracování leštícího materiálu do leštěného povrchu a. Nabízíme k prodeji použitou brusku na parkety Hiretech HT pásová bruska na dřevěné podlahy Slouží k odstraňování starých nátěrů, nerovností a ke kvaltnímu vybroušení povrchů.


Brousí podlahy z tvrdého i měkkého dřeva, parket y , korek i kompozitní materiály. Stroje značky Klindex sú stvorené pre minimalizovanie Vašich nákladov na prácu. Vďaka ich prednostiam sa Vaše podnikanie stáva lepším.


Popis: Nabízíme k prodeji funkční. Tato elektrická leštička na nehty přinese Vašim prstům na rukou a nohou vysoký lesk. Se nástavci k pilování, uhlazení a leštění je to hračka. Ať už nalakované nebo přírodní, Vaše nehty budou perfektně pěstěné. Ako jednoducho montovať laminátové parkety ? Jednokotoučový stroj Wirbel C 1TSN (WIRBEL lze použít i jako bruska nebo leštička na parkety ) Wirbel C1TSN je univerzální dvourychlostní stroj pro drhnutí a mytí podlah popř.


CIRINE pasta na parkety a linoleum - biela 550g CIRINE pasta na parkety , drevo a linoleum. Vytvára film, ktorý chráni povrch pred znečistením a uľahčuje následnú údržbu. Jiná leštěnka na parkety , kterou prodáváme, je výrobek Dr.


Schütz CC-Lesk na parkety a korek a Dr. Tyto polymerové disperze s obsahem vosků slouží k ošetření a ochraně všech dřevěných a korkových lakovaných podlah. Přípravek obsahuje vosk. Složení zaručuje snadné použití a vyrovnaný výsledek.


Elektrické leštičky a brusky pro profesionály i kutily. Nízké ceny Rychlé doručení Poradenství. Bruska je plně funkční, nosný kotouč je na okraji mírně sbroušený.


Brusky na beton, sádrokarton, na parkety a flexy Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Vhodné pro všechny modely od VK130. Rotující kartáčky vyleští každou podlahu bez námahy.


Výkonná uhlová leštička Extol Premium AP 1je určená na leštenie za sucha napr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky