čtvrtek 22. prosince 2016

Nerezovy profil

Kvalitní nerezové profily a tyčové materiály. Za studena tažená a za tepla válcovaná prvotřídní ocel v libovolném přířezu a rozměru. Kč požadované metry m, nebo kg. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.


Registráciou sa k ničomu nezaväzujete a odber noviniek môžete kedykoľvek zrušiť prostredníctvom odkazu v správe.

Cookies na stránkách inerez. Používáme cookies pro podporu interaktivních funkcí, jako je přihlašování a hlasování. Obchodný register Okresného súdu Trenčín.


Společnost zapsaná v obchodním rejstříku Krajským soudem v Brně. Nabízíme dělení těchto profilů. E-shop nabízí L-profily válcované za tepla v jakosti Wst.


Výrobní délky vinglů jsou.

V našom tíme nájdete ľudí skúsených s mnohoročnou praxou i mladých odhodlaných šprintérov pripravených riešiť Vaše požiadavky. Austenitická chróm niklová oceľ je najpoužívanejším druhom antikorového materiálu s veľmi. Internetový predaj hliníkových a nerezových profilov, plechov, plexiskla, polykarbonátov a príslušenstva k polykarbonátom. Konkrétně rohový nerezový profil ve tvaru L může být užitečný v mnoha kontextech použití a je nabízen ve dvou odlišných rozměrech: 20x10xa 30x10x1.


Rozměry: vnější šířka 1mm, vnitřní šířka 1mm, výška mm. Když se mluví o velmi odolném materiálu, ihned si vybavíme ocel. A tento materiál je jedním z nejvíce ceněných také v rámci kutilství. Spoločnosť Elektra Reklama s. Dlzka profilu je m, cena je za jeden kus. Velkoobchod a maloobchod s nerezovým hutním materiálem - nerez plechy, trubky, jäkly(jekly), tyče, kolena a další příslušenství.


Nerezové plechy a profily. Prodáváme silné neodymové magnety i feritové magnety, magnetické fólie nebo kancelářské magnety. Dekoračné (vzorované) nerezové plechy. Ukončovací profil s přepážkou-hranatý Ukončovací profil s přepážkou-hranatý Plastové profily se používají k dekoračnímu zakončení hran a rohů obkladů a dlažeb. Náše služby S prodejem hutního materiálu souvisí i řada doplňkových služeb, které jsme schopni zákazníkům zajistit.


Profily jsou určeny pouze do interiéru.

Lemovací profily = s kvělý pomocník na orámování děrovaných plechů, tahokovů a svařovaných sítí. Hutní materiál - L profil , za tepla válcované konstrukční profily tvaru L. Tento hutní materiál nabízíme v jakosti S235JR a S355J2. Lehký nerezový profil samolepící.


Je určen k přechodu podlah v místech s menší zátěží - byty, kanceláře. Přechodový profil tvaru T, pro podlahy s minimálním nebo žádným výškovým rozdílem. Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily, které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce. Kruhový lemovací profil - B. Joklový lemovací profil - E. Nosný lemovací profil - T. Prehľadová tabuľka produktov.


Omlouváme se zákazníkům, ale momentálně jsme na řezárně přetíženi, proto může docházet ke zpoždění v dodání materiálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky