čtvrtek 22. prosince 2016

Chemoprén transparent

Lepený materiál musí být čistý, suchý a zbavený prachu a mastnoty. Při lepení hladkých materiálů, jako je kov či plasty, dodatečným zdrsněním. The goods are sto­red according to the con­ditions stated in the d­ata sheet. We supply only o­riginal packin­g. On the pro­perties of pro­duct applies the fu.


Nedoporučuje se k lepení pěnového polystyrenu, PE, PP, Teflonu.

Pri lepení hladkých materiálov, ako je kov či plasty, dodatočným zdrsnením plôch. Všetky informácie o produkte Tmel, silikón a lepidlo PATTEX Chemopren Transparent 50g, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie PATTEX. Speciální kontaktní lepidlo nové generace na bázi polyuretanu, neobsahuje toluen.


Extra pevné, průhledné, odolává vodě, rozpouštědlům, kyselinám. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Nakupujte Lepidlo chemopren transparent ml nejlevněji na trhu. Je ideální pro lepení transparentních materiálů a na lepení v případech, kdy se vyžaduje neviditelný lepený spoj.


Základem prenu je kaučuk, dobrá pružná látka.

Nedosáhneš ale obvykle velké pevnosti. Pokud se ti odlepila jen špička a zbytek drží (i když za to chytneš a trochu zabereš), můžeš si ho tam asi dovolit dát. Počítej ale s nutností vrazit spoj do svěráku (či svorek) a taky s tím, že pokud použiješ. Lepí a pevně spojuje širokou škálu materiálů: kov, gumu,.


Chemoprén , pattex či jakákoliv prenová lepidla taky nedoporučím. K lepení široké škály a kombinací materiálů: kov, guma, kůže, koženka, korek, plsť, textil, měkčené PVC, ABS, pěnové materiály, dřevo. V katalogu nemáme podrobnější informace o lepidlo chemopren transparent ml.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pro vložení recenze je potřeba být přihlášen. Jen tak si hodnocení udrží vysokou úroveň. Lepí kombinace materiálů - kůže, koženka, korek, plsť. Na lepenie transparentných materiálov alebo v prípadoch, keď sa vyžaduje neviditeľný spoj.


Na lepenie širokej škály a kombinácií materiálov: kov, guma, koža, koženka, korok, plsť, textil, mäkčené PVC, ABS, penové materiály, drevo. Lepí širokou škálu a kombinace materiálů: kůže, koženka, korek, plsť, textil, měkčené PVC, ABS, pěnové materiály, dřevo. Určeno pro namáhané spoje. Vhodné na lepenie transparentných materiálov a lepenie v prípadoch.


Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Kontaktné lepidlo s veľmi vysokou pevnosťou.

Oblast použití: Ideální na lepení transparentních materiálů a na lepení v případech, kdy se vyžaduje neviditelný lepený spoj. Vzhledem k velkému zředění je třeba dbát na přiměřenou nanášenou tloušťku lepidla. Bližší informace o výrobku získáte z našeho technického listu.


Vyberte si podobné zboží. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky