čtvrtek 29. prosince 2016

Distanční podložky pod kari sítě

Distanční podložky pod kari sítě. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Vše pro pevnost a stabilitu vaší stavby. Kvalita a přesnost za vynikající ceny!


Plastová distanční podložka pod KARI sítě slouží k přesnému uložení armatury v železobetonové konstrukci. Na skladě není možné platit při převzetí, platí standardní platební podmínky - převodem na základě proforma faktury.

Podložku pod ocelové kari sítě. Svařovaná kari síť KY oko 100x1mm drát mm. Inzeráty distanční podložky - aktuální inzeráty na Sbazar. Prodej distančních prvků - skladové zásoby. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


Nabízím 1ks plastových distančních podložek. Prodám distanční podložky pod kari sítě ,ks 15Kč. I profily jsou standardně v délce m.

DOPRAVA: 60-Kč s DPH ODBĚRNÉ MÍSTO: Brno. Do nákupního košíku přidejte potřebný počet metrů, tzn. Při dokončení objednávky. Kromě klasických podložek z plastu zde nabízíme také distanční podložky pod kari sítě a další podobný sortiment pro realizaci různých stavebních či montážních akcí.


Vymezovací podložky z jiných materiálů (ocel, nerez) naleznete v jiné části katalogu. Klasická, nejběžněji používaná, plastová distanční lišta pod výztuž. Jejím hlavním úkolem je zajistit předepsané krytí.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kari musíte dát na dilatační podložky , dříve se dávaly různě ohnuté plíšky, na. KARI sítě i roxory snadno instalovat do požadované roviny a zajistit tak správné umístění v betonové vrstvě.


Tuto vrstvu drží nad zemí plastové distanční podložky – to je ta šedá věc vlevo dole. Nahoře je pak ještě jedna vrstva kari sítí o průměru mm, velikost ok. Drufa - distanční podložky z vláknobetonu Dinki - distanční prvek pro svislou výztuž. Zvláštní konstukce zámku umožňuje využití prvku pro různé průměry výztuže.


Klasické podložky jsou ocelové a galvanicky či jinak zinkované, nicméně v naší nabídce naleznete také podložky plastové, měděné, mosazné či z jiných materiálů. Zadej distanční podložky do betonu. Ale jinak dá se bez nich obejít.

Položíš kari síť na dno a když dáš první várku (kolečka) betonu, tak ji (tu kari síť) kousek , tak o třetinu výšky betonu, pozvedneš, ať neleží na spodu a celá se zaleje do betonu. Kompozitní sítě také nacházejí dobré uplatnění a využití v občanské výstavbě, ve výstavbě čistíren odpadních vo v agresivním a vlhkém prostředí, v zemědělství a potravinářství. Dodáme betonářskou ocel, kari sítě i distanční podložky pod betonářskou ocel.


Zpracování betonářské oceli provádí firma JMG mix s. Zlín-Štípa, pokud potřebujete ohýbanou betonářskou výztuž, kari sítě pro vyztužení, distanční podložky, prvky pod betonářskou ocel - volejte tel. Díky za zprávu, OK, do garáže tu osmičku dám, to už mě nezahubí. Takže myslíš, že ty kari sítě při horním okraji desky jsou zbytečné ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky