středa 21. prosince 2016

Luxol bezbarvý

Rychleschnoucí receptura má vylepšené vlastnosti jako zvýšenou vodoodpudivost, vysokou přilnavost dalšího nátěru, mechanickou odolnost a také hlubokou penetraci. Nová receptura má vylepšené. Běžná cena 13Kč 13Kč 10Kč. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Popis: Lak je určený pro dekoratvní nátěry dřevěných prvků ve vlkém prostředí. Bezbarvý odstín není vhodný do exteriéru. Typ, povrch a předchozí nátěr dřeva ovlivňují výsledný odstín nátěru, proto doporučujeme provést zkušební nátěr před finální aplikací. Nepoužitý výrobek nebo prázdný obal se zbytky odevzdejte ve sběrně nebezpečného odpadu nebo předejte osobě oprávněné k nakládání s nebezpečnými odpady.


Díky obsahu vosků a olejů. Velikost balení l, typ povrchu lesklý. Přidat do porovnání Porovnat ceny. Odtieň, ktorý si vyberiete napíšte pri zadávaní objednávky do odkazu predajcovi. Hodnotenie produktu:.


Vzorkovník je vo fotogalérii pod popisom tovaru. Naše cena 49Kč (2EUR) skladem. Jevhodný například pro nátěry plotů, pergol, dřevěných podhledů, dřevěných konstrukcí a stavebních prvků. Vybírejte z impregnací na dřevo , které zajistí dlouhodobou ochranu Vašeho dřeva, stavebních součástí nebo konstrukcí ze dřeva. Luxol Impregnace 5l bezbarvý.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Více informací včetně cen:. Přípravek je bezbarvý a bezvonný - neobsahuje optické zjasňovače a bělidla.


Před použitím je vhodné na skrytém místě vyzkoušet st. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. LUXOL originál Barva Cena vč.


Slouží jako ochranný a dekorativní nátěr na všechny dřevěné stavební prvky, bezbarvý odstín není vhodný pro venkovní použití. Jsme internetový obchod s širokou nabídkou barev, laků a doplňkové zboží pro malování. Naleznete u nás malířské barvy a potřeby, tmely, ředidla.


NEVÍTE SI RADY S VÝBĚREM BAREV? Tvrdý voskový olej Osmo Origina. Dvousložkový polyuretanový bezbarvý lak na bázi rozpouštědel na nábytek a interiérové konstrukce pro průmysl a malé a střední podniky Silné stránky a užitekDvousložkový polyuretanový bezbarvý lak na nábytek na bázi rozpouštědel bez obsahu aromátů s velmi dobrou mechanickou a chemickou odolností, vysokou plnivostí, dlouhou dobou zpracovatelnosti, dobrým. Je vhodný například pro nátěry plotů, pergol, dřevěných podhledů, dřevěných konstrukcí a stavebních prvků.


Bez problémů ho můžete použít také k napouštění dřeva v interiéru. Chrání dřevo před účinky UV záření, obsahuje přírodní olej. Lazura luxol se používá k lazurovacím. Ochrana proti plísním, houbám, hmyzu. Určen pro dřevo v exteriéru.


V případě možného nebezpečí je nutné, aby před aplikací podle typu vykon. Lze i výměnou za bezbarvý-koupil jsem mě nehodící se odstín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky