úterý 20. března 2018

Časové relé elko

Díky nejpoužívanějším funkcím a širokému. Prístroje, ktoré sa používajú k časovému spínaniu spotrebičov. Medzi spotrebiče radíme napr. Použitie časových relé je skoro neobmedzené.


Jedním z těchto relé je také SMR-T, které se dlouhodobě řadí mezi naše top výrobky. Hlídá kontrolované spotřebiče, například světlo nebo ventilátor. Multifunkčné časové relé na exter. Modulové elektronické prístroje, inteligentná elektroinštalácia iNELS, bezdrôtové ovládanie RF Control, domové vypínače a zásuvky LOGUS9 LED osvetlenie.


Tyto časové spínače jsou ekvivalenty modulových typů relé , ale v provedení do standardizované kulaté nebo kolíkové patice. Digitální multifunkční časové relé CRM-1Digitální multifunkční relé pro využítí v řízení osvětlení, vytápění, ovládání motorů, čerpadel. Rozvaděčová technika Relé Časové ELKO EP. Super-multifunkčné relé je výhodné a rýchle riešenie zmeny štandardného vypínača za časovo ovládané tlačidlo.


Funguje bez pripojenia“NULY”. Společnost ELKO EP je jedním z předních světových výrobců elektronických zařízení pro domovní, office a průmyslové automatizace. Již let dodáváme do celého světa, naší doménou jsou především relé , dále produkty pro bezdrátové instalace nebo zařízení pro Internet věcí (IoT). Právě tyto, ale i další funkce obsahuje multifunkční časové relé od ELKO EP, které překvapí nejen svojí funkčností, ale také cenou. Ako SMR-T, bez pripojenia nuly, malý príkon umožňuje spínať LED žiarovky a úsporné ziarivky,, výst.


SMR-H multifunkční čtyřvodič, ekvivalent, DT Doběhový spínač SMR-H je určen pro zpožděné vypínání jednofázových axiálních a radiálních ventilátorů. Prodám nepoužité časové relé CRM - 61. Možno poslat na dobírku po předešlé úhradě poštovného na BÚ. Do sortimentu jsme právě zařadili moderní relé od společnosti Elko.


Například digitální multifunkční časové relé CRM-1najde využití při řízení. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. SMR-T multifunkční třívodič, ekvivalent, DT Doběhový spínač SMR-T je určen pro zpožděné vypínání jednofázových axiálních a radiálních ventilátorů. Výhodné a rychlé řešení. Toto super-multifunkční relé je určeno pro montáž: do instalační krabice pod tlačítko pod vypínač do stávající elektroinstalace.


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Indikátory: LED napájecí napětí a stav relé. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Regulácia a riadenie - Automatizačná technika - Široká ponuka produktov vo firme TME Slovakia s. Ovládacími prvky jsou: přesné nastavení času, časový rozsah a přepínač funkcí.


Díky své bohaté výbavě (funkcí, časových rozsahů, univerzálnímu napájení, 16A nebo 3x8A kontaktu) pokrývá veškeré požadavky, které mohou být na časové relé kladeny. Elko SMR-T multifunkční časové relé 230V, vodiče. Komfortní a přehledné nastavení. Vďaka svojej bohatej výbave (funkcií, časových rozsahov, UNIverzálnemu napájaniu, 16A alebo 3x8A kontaktu) pokrýva všetky požiadavky, ktoré môžu byť na časové relé kladené.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky