úterý 20. března 2018

Nerezové l profily

Nerezové profily všetkých druhov. Kvalitní nerezové profily a tyčové materiály. Za studena tažená a za tepla válcovaná prvotřídní ocel v libovolném přířezu a rozměru.


Provedení: válcované za tepla. Neskladové položky dodáváme v celých výrobních délkách. KOVIAN - kované nerezové polotovary pre zámočnícke dielne a veľkoobchodné predajne. Taktiež predávame pohony na brány a garážové vráta značiek KEY.


Jaké výrobky PROFILY -CZ jsme Vám schopný dodat? Soklové lišty na zakrytí dilatačních spár a na elegantní zakončení podlah u stěn. Jádro je tvořeno MDF jádrem a. Tato kategorie obsahuje nerezové profily, nerezové lišty, nerezové obkladové profily, nerezové obkladové lišty ukončovací ve tvaru „ L“ , oblé ukončovací a schodové hrany, jejichž délka je 2cm. NEREZOVÉ PROFILY LIŠTY UKONČOVACÍ LIŠTY.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. L profily najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Ponúkame delenie materiálu, ako uzatvorené profily , uholníky, rúry, ploché tyče, tyče kruhového alebo štvorcového prierezu a pod.


Dodáváme kvalitní nerezové profily ukončovací lišty obkladové, schodové, čtvercové, ohebné tvarovací flexi. Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. V případě, že budete potřebovat jiný r ozměr ocelového profilu , neváhejte nás kontaktovat s dotazem či poptávkou. Ke každému materiálu ocelového profilu vlastníme potřebný atest. Spoločnosť KÖNIGFRANKSTAHL sa špecializuje na hutnícky materiál a jeho predaj, oceľ a predaj ocele, oceľové profily , rúry a nerez.


Austenitická chróm niklová oceľ je najpoužívanejším druhom antikorového materiálu s veľmi. Ocel je odolná proti vodě a slabým kyselinám, jde o základní nerezavějící austenitickou ocel (nejpoužívanější nerezová ocel). Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky. Spolehlivost, individuální přístup, kvalita.


Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví , na výrobu poklopů , regálů apod. Jsou vhodné pro svařované, šroubované a nýtované konstrukce. Konstrukční profily se používají jak pro průmyslové stavby, tak pro zemědělské, potravinářské, obchodní i administrativní objekty. Hodně jsou využívány spolu s PUR panely pro sportovní haly, nebo mrazírny a chladírny.


Mezi naše zákazníky patří firmy působící v. Kované a nerezové polotovary pro zámečnické dílny a velkoobchodní prodejny. Také prodáváme nerezové polotovar, pohony na brány a garážová vrata. Pod pojmem jekly se ukrývají uzavřené ocelové profily , které mají nespočet použití. Jedná se o jeden z nejuniverzálnějších materiálů v naší nabídce.


V rámci nerezového hutního materiálu u nás najdete: plochou ocel, kulatiny, čtyřhrany, šestihrany, válcové L-profily, plechy a lanka. Hutní materiál z nerezové oceli. Inox plechy zo zliatiny AISI304. Hlavní využití nerez profilů je u stavebnictví a zámečnictví. Profily nabízíme L rovnoramenné a nerovnoramenné, U, T, IPB a IPE za tepla válcované.


Spolupracujeme s najvýznamnejšími a najskúsenejšími dodávateľmi z celého sveta. Našu obchodnú sieť teraz tvoria päť obchodných kancelárií a tri. Prodej nerezových materiálů – nerez plechy, trubky, tyče a profily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky