úterý 20. března 2018

Plastova krytina

Eureko je lehká a odolná krytina. Tlumí hluk a je bezúdržbová. Krytina je prostorově barevná, proto nedochází k vyblednutí.


Originální plastová střešní krytina se vzhledem přírodní břidlice. Ideální pro Váš dům, zahradu i firmu za nízkou cenu. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.


Trapézový plech Vlnitý plech Príslušenstvo. Paropriepustné Parotesné Príslušenstvo. Plastov é Pozinkované Príslušenstvo. Svojim tvarom pripomína ostatné keramické a betónové krytiny. Je aplikovateľná u stavebných objektov so šikmou konštrukciou striech - domy, priemyselné objekty, hospo.


Dovolte nám představit Vám nabídku střešní krytiny EKOternit. Díky tomu se naše střešní krytina vyznačuje. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Plechová střešní krytina SATJAM Roof Classic pro rekonstrukce střech, novostavby rodinných domů, stavby bytových domů, střešní nástavby panelových a bytových domů. Kvalitní vlnitá střešní krytina GUTTA, až let záruka! Kupte si vlnité desky přímo u výrobce. Vlnitá krytina je vhodné pro zastřešení.


Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude. Na krytiny EUREKO se poskytuje záruka let. Mechanická odolnost je samozřejmě nižší než u tradičních střešních krytin, ve své kategorii je ale plastová střešní krytina favoritem. Pro dlouhou životnost a bezproblémovou funkčnost plastové krytiny je klíčová nejen kvalita výrobku, ale také bezchybná montáž, která se musí držet zásad pro práci s pružnými materiály.


Materiál použitý pro výrobu je vysoce odolný jak proti povětrnostním vlivům, tak i mechanickému poškození. Současné trendy vedou k tvorbě plastových imitací takřka všech druhů výrobků a zboží. Střešní krytina je vhodná na rodinné domy, na pergolu, haly. Proto se začíná používat také plastová střešní krytina.


Tato krytina propůjčí Vaší střeše nadčasový vhled. Jedná se o působivé řešení pro. Krytina SHK je z recyklovaného granulátu, který se vyrábí vsypáním do střikolisu, rozpuštěním a tlakovým formováním. PVC podlaha Flexi je podlahová krytina z plastu, která se používá jako sportovní podlaha nebo sportovní povrch, podlaha pro camping, průmyslová podlaha, podlaha do posilovny, podlaha pod činky, podlaha do myčky a jako čistící zóna, protiskluzová podlaha, antivibrační podlaha a protiprašný povrch.


Prodáváme plastovou střešní krytinu Tachovská břidla a Naturaflex. Rychlé dodání a doprava zdarma. Krytina střešní - břidlice plastová 3x 3mm Krytina se vyrábí z recyklovaného plastu kabelových izolantů. Prémiová strešná hliníková krytina AluGAPA je vhodná pre novostavby ako aj na rekonštrukciu striech rodinných domov. Z hlediska složení materiálu jde o měkčené PVC.


Tradičným tvarom betónovej škridle sa hodí na väčšie plochy striech. Svojou masívnosťou esteticky dotvára celkový vzhľad domu. Hliníková krytina sa vyrába len v matnom prevedení. Je učená pre náročnejších zákazníkov so zárukou až rokov.


Pracujeme s recyklovaným plastom káblových izolantov. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o PVC (polyvinylchlorid), je naša strešná krytina samozhašovací. Výsledná hmota se lisuje do tvaru střešních šablon (klasických tašek či dokonce dřevěných šindelů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky