pátek 31. srpna 2018

Dřevěné lamely

Originální dřevěné lamely pro lamelové spoje, precizní zpracování s přesnými rozměry, vroubkouvání pro pevné lepení, vodící profil pro zajištění pevnosti. Osvědčený přírodní materiál se vrací. Dřevěné roletové lamely - TECHNOROL. Dodáváme a montujeme exkluzivní dřevěné slunolamy. Dlouholeté zkušenosti v oboru, znalost chování dřeva a nátěrových hmot, přímá spolupráce s předními světovými výrobci povrchových úprav a. Plotové rohože nabízí široké využití na zahradě, terase, zahradnictví, ochrana před sněhovými jazyky, atd.


Meteriál: dřevo, ocelový drát. Základem jsou lamely ze severské borovice, která se vyznačuje hutnými letokruhy a značnou houževnatostí. Lamely mají jemné mikrofáze ( V-spáry ). V nabídce jsou pouze dřevěné lamely , které používáme pro námi vyráběné rošty. Třívrstvé podlahy dřevěné se skládají ze tří vrstev dřeva lepených k sobě, z horní nášlapné vrstvy, středu neboli jádra a protitažné spodní vrstvy. Zajímavé zpracování kovové konstrukce.


Podélné dřevěné lamely jsou vsazeny do rámu ( lamel ). Vyzkoušejte spojovací lamely určené k rychlému spojení nábytkových desek od firmy Marušík Holz s. Umožňují plynule regulovat úroveň zastínění a přefiltrování světla přes dřevěné lamely a to dělá z této klasické ochrany výrobek zvlášť dekorativní. Jsou stylovým, estetickým, a luxusním doplňkem interiéru. Horní profil žaluzie je v pozinkovaném plechu, ke kterému je dodávaná dřevěná krycí lišta. Látky a lamely na žaluzie Bematech.


Vybírejte z kolekce látek na vertikální žaluzie a lamely na dřevěné žaluzie. Působení vnějších vlivů, zejména vlhkosti, je možné částečně eliminovat speciální povrchovou úpravou. V současné době jsou také často dodávány dřevěné žaluzie s nehořlavým nátěrem. Vzhled lamel je potřeba vybrat v případě vašeho zájmu o dřevěné žaluzie nebo vertikální plastové žaluzie.


Horizontální lamely nabízíme ve čtyřech rozměrech - 2 3 a mm, vertikální lamely v šíři nebo 1mm. Povrchová úprava dřevěné podlahy - vysokozátěžový voskový olej na uretanové bázi nanášený strojově při výrobě, používáme oleje Biofa a Osmo. Kartáčování, ruční hoblování, katrování - odstraněním měkkého dřeva výrazně stoupne tvrdost vaší podlahy. Rošt je v ceně, matrace je třeba doobjednat - 1x 2cm.


Výška při nohách - 6cm. Fasádní lamely a kazety Kovové fasádní lamely a kazety. Podstatou provětrávané fasády je vzduchová mezera mezi izolací a obkladovým materiálem. Pro vertikální dřevěné žaluzie nabízíme lamely v šířce mm, pro horizontální provedení předkládáme nabídku šířky lamel 2 3 a mm. Obecně platí, že čím užší je lamela, tím větší je paket při jejich vytažení.


Nejpoužívanější šířkou dřevěných lamel je šíře mm. V této skupině nabízíme také nejvíce barevných variant. Originální součástí a zároveň dominantou interiéru bytu jsou svislé dřevěné lamely , které se opakují v prostorách chodby, koupelny a obývacího pokoje. Jsou elegantním výtvarným prvkem, který harmonizuje byt jako celek a dodává mu nezaměnitelnou atmosféru.


Zjemňující dřevěné lamely , technicistně. Hotový dřevěný pancíř se ke konci výroby moří metodou ponoření do lázně s mořidlem. Dřevo tak násákne až dvojnásobně více mořidla a je tím pádem 1 odolné proti kroucení, praskání či dřevním škůdcům. Firma Stabila je největším světovým výrobcem dřevěných skládacích metrů. Tyto dřevěné skládací metry se vyrábějí ve základních typech.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky