středa 29. srpna 2018

Levné sruby na klíč

Stavíme dřevěné masivní sruby (kanadské sruby ) roubenky, srubové domy, roubené domy. Dodáváme sruby na klíč včetně kompletní projektové dokumentace. Rádi byste si postavili nový dům? Uvažujete o dřevostavbě?


Zaujaly vás sruby na klíč ? Na sruby z kulatiny používáme výhradně dospělé stromy, které těžíme v nadmořské výšce přes 6metrů. Sruby , roubenky a dřevostavby na klíč. Vyrábíme kvalitní dřevěné chaty na zakázku. Pro realizaci lze vybírat dřevěné chaty, které jsou na našich stránkách. Našim zákazníkům nabízíme stavbu jedinečných roubenek na klíč.


Kompletní výstavbu od posouzení prvotního záměru, až po samotnou výstavbu. Vynikají zejména vysokými estetickými kvalitami, dlouhou životností a vysokou odolností proti vlhkosti, požárům i extrémním klimatickým podmínkám. Lze je navrhnout v klasickém i moderním stylu a tak si je může vybrat milovník tradic i moderních řešení.


Firma EasyHomes je jako český výrobce specialista na moderní a levné dřevostavby. Levné dřevostavby na klíč. Kvalita prověřena mnoha spokojenými klienty. Zájem o montované dřevostavby na klíč rok od roku stoupá.


Stojí za tím především nízká pořizovací cena , rychlost realizace, ekologické a nízkoenergetické provedení staveb a minimalizované možnosti vzniku zdravotních onemocnění. Dřevo je totiž trvale obnovitelná přírodní surovina. Naší filozofií je co nejširší používání masivních dřevěných prvků v lidském prostředí.


Používáním dřeva tak dáváme možnost každému stromu, aby byl prospěšný i po svém pokácení a uvolnil tak místo mladému stromu. Dům na klíč za cenu garsonky ve městě? Ano, je to opravdu možné. Menší přízemní dům z katalogu lze pořídit opravdu levně, do milionů Kč není vůbec nereálné se dostat, v některých případech i levněji.


Pojďme se společně podívat na to, co dostanete při pořízení levné dřevostavby. Citizen Brown Leather Strap Watch. Naše společnost nabízí kanadské sruby a sruby na klíč a to v cenách již od mil. Novodobé kanadské sruby a sruby na klíč Vám nabízejí možnost tradičního a stylového bydlení nebo rekreace v novostavbě kanadské sruby a sruby na klíč.


Ovšem naprostou jedničku dostává srub při bydlení a žití s. V základu stavba na klíč obsahuje veškerý objem díla v rámci hrubé stavby a ostatní dodavatelské činnosti potřebné k provozuschopnosti srubu či roubenky. Stavíme sruby , roubenky i menší dřevostavby jako altány nebo pergoly, sruby i roubenky na klíč. Stavíme levné sruby na klíč za nejnižší ceny v poměru ke kvalitě dodávky. Nabízíme Vám výstavbu dřevostavby na klíč do měsíců, férovou komunikaci, přesný časový harmonogram, používání kvalitních materiálů, odbornost včetně vlastního stavebního dozoru, garanci správných technologických postupů, finanční poradenství, doživotní záruku na vytápění podlah a mnoho nadstandardů zahrnutých v ceně domu.


Naše srubové domy na klíč , roubené a dřevěné domy na klíč stavíme z kvalitního sušeného hoblovaného smrku (masív nebo lepený profil) opracovaného dvojitou péro-drážkou. Hranoly jsou v rozích spojené křížovým spojem-zámkem. Obvodové srubové stěny jsou zatepleny tepelnou izolací (dřevitá vlna, kamenná vata, ovčí vlna atd). Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč.


Jsme pro Vás pravým partnerem. Zajistíme až 1 financování domu na klíč. V případě, že nemáte času na zbyt a jedná se o větší stavbu, je pro vás výhodnější nechat si postavit chatu na klíč.


Pokud se jedná o drobnější stavbu, blížící se např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky