pondělí 27. srpna 2018

Cemix malta

Pomůžeme vám vybrat vhodný materiál pro vaši stavbu, čerpat dotace na zateplení z programu Zelená úsporám i najít osvědčenou stavební firmu. Reprofilačná malta jemná. Označenie výrobku: 1j. Jednozložková špeciálna reprofilačná cementová malta na opravy a údržbu betónu vo vonkajšom aj. Cementově šedá malta pro pokládku nebo přizdívání a současné spárování prvků z přírodního a umělého kamene nebo cihelných prvků ve vnějším i vnitřním.


Průmyslově vyráběná vápenocementová malta určená pro zdění obvodových, nosných i výplňovaných zdí a příček z klasických zdících materiálů. Cementová zdící malta Readymalt je dodávána jako hotový výrobek. Vyznačuje se vysokou přilnavostí k zdícím materiálům.


CEMEX provozuje betonáren v ČR. Stav: Akce týdne Novinka Sleva Akce Výprodej. Doporučujeme Nejlevněj ší Nejdražší Nejprodávanější. Malty Zdicí malty Zdicí cementové malty Zdicí vápenocementové malty Malty pro zdění pórobetonu Malta pro tenkovrstvé zdění Tepelněizolační zdicí malty.


Jsme součástí rakouské nadnárodní skupiny Lasselsberger – jednoho z předních evropských výrobců suchých omítkových a maltových směsí, disperzních produktů, keramických materiálů a surovin. Speciální cementová malta pro zdění konstrukcí z vápenopískových a betonových bloků. Zdicí malta Cemix 4Hliněná omítka hrubá Příprava podkladu Cemix 4Spojovací můstek CLAY – pro nesavé podklady Cemix 4Hliněná omítka hrubá strojní nebo Cemix 4Hliněná omítka hrubá jako postřik – pro savé podklady Navlhč. Cemix ponúka vápennocementovú maltu na obvodové alebo nosné múry z tehál alebo tehlových blokov. Zdění obvodových, nosných i výplňových zdí a příček z klasických materiálů (např. plné i lehčené cihly, cihelné bloky, tvárnice apod.).


Rychletvrdnoucí Cemix Sloupkový beton kg Suchá malta koupit v online obchodu OBI nyní! OBI online a vo Vašej OBI predajni! Cemix Univerzální zdicí a omítková směs kg (0) Bakrylex Primer barva na dřevo bílá 8g (0) Soudal Akrylátová penetrace Soudakrat kg. Vývoj zdicích malt neustále pokračuje, aby jejich stavebně-fyzikální vlastnosti splňovaly specifické požadavky na stabilitu, životnost, vzhled a ochranu.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Popis - Zdicí malta na porothermy Cemix Supertherm TM 017.


Zdicí malta Supertherm TM 0je lehčená tepelněizolační malta pro zdění s pevností MPa. Malta pro pokládku a spárování přírodního kamene Cemix 3je vhodná i pro přizdívané obklady stěn např. Je ideální na klinkry, lícové a vápenopískové cihly, štípané betonové bloky apod. Nezpůsobuje výkvěty na povrchu zdících prvků. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.


Cemix 0není vhodná pro pórobeton ani pro spárování zdiva. Rýchlejšie tuhne a tvrdne, má vyššiu pevnosť ako vápenná (murovanie nosných konštrukcií, vonkajšie aj vnútorné omietky, potery). Vápenno-cementová malta : vápenná malta nastavovaná cementom v množstve podľa požadovanej pevnosti. ST line Malta zdící MPa kg.


Vhodná pro zdění běžných zdících prvků, kromě pórobetonových tvárnic. Spárovací malta pro lícové zdivo MPa – Ruční malta pro spárování lícového ( pohledového) zdiva. Zdění a současné spárování lícového (pohledového) zdiva v jedné pracovní operaci. Zdicí malta na porothermy Cemix Supertherm TM 017. Ideální na klinkry, lícové a vápenopískové cihly.


CEMIX Murovacia malta jemná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky