úterý 28. srpna 2018

Vikam trapézové plechy ceník

Vítejte na stránkách VIKAM PRAHA s. Naše společnost se specializuje na trapézové plechy , sendvičové panely, prosvětlovací profily, lehkou střešní krytinu, zakázkovou kovovýrobu a výrobu klempířských prvků. V případě zájmu o levnější alternativu dodáme plechy podobných parametrů s jednoduchou zinkovou ochrannou vrstvou od výrobce CB. Nízké pořizovací náklady, vysoká bezpečnost, ekologická šetrnost nebo moderní vzhled – to vše jsou atributy, které dělají z trapézových plechů. Trapézové plechy se standardně dodávají v délkách - m. Cenu trapézových plechů vám rádi sdělíme přesně podle vašich požadavků.


Ocelové tvarové trapézové a vlnité plechy se vyrábí jako pozinkované, aluzinkované nebo lakované v barvě dle stupnice RAL. Můžeme se s nimi setkat také pod názvem, který označuje výrobce - plech VSŽ, VIKAM, ARCELOR MITTAL, CB PROFIL, MÜNKER, SATJAM, ROVA, nebo v hovorových názvech trapéz, trapézák, vlna, hranatá vlna, plech do ztraceného bednění. TRAPÉZOVÉ PLECHY NA OPLÁŠTĚNÍ A KONSTRUKČNÍ. Pozink (pdf, (pdf, MB) cenník platný od 26. Jelikož jsou pozinkované, hodí se i do exteriéru.


Nejčastěji se využívají jako střešní krytina, k opláštění budov nebo třeba k výrobě ztraceného bednění. Povrch lesk je ocelový, oboustranně žárově pozinkovaný plech, na pohledové straně s lakem na polyesterové bázi o. Hlavní výrobní sortiment společnosti VIKAM PRAHA tvoří trapézové plechy a příslušenství. Profilové plechy jsou vyráběny z ocelového plechu o tloušťkách mm až mm. Ceník trapézové plechy pozinkované strana 2. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dále mohou být opařeny některým typem lakované povrchové úpravy. Fasádny profil bežne používaný na garážové brány, plášte kontajnerov a ako podhľad vo farbe krytiny alebo kontraste. CENÍK TAŠKOVÁ TABULE SPEKTRUM.


Návod k montáži modulové plechové střešní krytiny Zet look. Tyto profilové plechy jsou vyrobené z ocelového plechu o tloušťkách mm až mm. Skladová dostupnost dle pobočky. Arcelormittal-construction. Její profil, rozměry a povrchová úprava zaručují: - bezproblémovou manipulaci - jednoduchou montáž - dlouhou životnost a minimální náklady na údržbu - výborný poměr užitné hodnoty a ceny.


Zvýhodnění pro prodejce a realizační firmy. Důležitou předností trapézové plechové krytiny je její neohebnost a odolnost daná výškou profilu. Pro malé a střední objekty doporučujeme trapézové plechové krytiny v profilu: T Tplus, T1 Tplus, T3 Tplus, T5 T5 Tplus, T60.


Negativní poloha je zrcadlová poloha (dle vodorovné osy). Vše pod jednou střechou. Od hřebíku po kolejnici, profilovou ocel nebo hliníkové a měděné slitiny, to vše a mnohem víc najdete v našem sortimentu. Střechy a plechová střešní krytina - MASLEN s. Slovenský výrobce lehké střešní krytiny a trapézových plechů špičkové kvality. U plechových krytin jsou to hlavně vlnité, trapézové a taškové profily.


Naše provozovna se nachází v Jihomoravském kraji, obci Kučerov, km od dálnice Da města Vyškov. Trapézový hřebenáč pro lesklé trapézové plechy Regamet. Nová plechová krytina, trapézový plech alu-zinek, síla 5mm.


Plechy firem BalexMetal, Taborsky. Dĺžky 2m, 2m, 5m, 3m, 4m, 5m. Tyto plechy se zejména využívají při průmyslových stavbách na montáž stěn a pokrytí střech, přičemž dosahují vynikající poměr ceny a kvality.


Pozinkované plechy dodáváme v tabulích a svitcích, svitky nastříháme na požadované pásy. Dodáváme rovněž profilované ( trapézové , vlnité) pozinkované plechy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky