úterý 28. srpna 2018

Hubice na tvrdé podlahy

Převládají-li ve vaší domácnosti parketové, dlaždicové nebo plovoucí povrchy, obohaťte svůj vysavač o hubici určenou právě k tomuto typu podlah. Nová velmi účinná hubice na tvrdé podlahy AeroPro Silet Parketto, s extra jemnými štětinami, pro vysače řady UltaOne,. IHNED k odeslání, u Vás již 3. Náhradní hubice na tvrdé podlahy - parketové hubice vysavače Každá podlaha žádá své. Výrobci vysavačů to dobře vědí, a proto vymýšlí i speciální hubice pro tvrdé podlahy , jako jsou třeba kachle, dlaždice nebo parkety.


Tradiční česká značka ETA, která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více. Perfektní kartáč na tvrdé podlahy ! Máte-li krásné podlahy z tvrdého dřeva nebo dlaždice, poslední věcí, kterou byste si přáli,. Filtr lze manuálně vyčistit za pomoci proudu vzduchu. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií.


Vysavače hubice na tvrdé podlahy. Hubice na tvrdé podlahy , tepovač, suché. Skvělý pomocník Bezsáčkový vysavač Silence Force Multi-Cyclonic, který dokáže čelit těm nejnáročnějším výzvám, vám přináší ryze efektivní úklid na dosah ruky. Náhradní - neoriginální - hubice na tvrdé podlahy pro oválné trubky vysavačů AEG-Electrolux UltraOne, UltraSilencer, UltraPerformer, UltraActive je vyrobena.


PARAMETRE Popis produktu: Vreckový vysávač ETA Canto II, AAAA, s vysokou účinnosťou vysávania, extrémne účinná filtrácia, ECO motor, akčný rádius až metrov. Specializované hubice pro dokonalý úklid tvrdých povrchů - kachliček - linoleí - plovoucích podlah. Dokonale a šetrně vysajete veškeré nečistoty z vaší.


Diva je díky pružné hlavici a integrovanému příslušenství maximálně flexibilní. Kombinací „Vše v jednom je Diva extrémně univerzálním vysavačem. Oddělitelná, s plastovou rychlospojkou, podlahová hubice s hliníkovou trubkou pro snazší čištění kobercových podlah, volných koberců, atd. Praskliny nebo zanesení podlahové hubice vysavače mohou způsobit problémy př.


UNIParketová hubice s kolečky je určena k vysávání citlivých podlah , například dřevěných i laminátových podlah , parket, betonu, kachliček, dlažby nebo linolea. Nemáme koberce,vysává se s ní líp než s hubicí , s tou se těžko manipulovalo, protože má vysavač velký sací výkon. Můj košík Všechny kategorie Zpět. Speciální, měkké štětiny kartáčku. Elektro, které chcete mít.


Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Zadáte-li číslo své iBOD karty, uvidíte u produktů, jakou slevu můžete získat.


Extrémně tichý, výkonný vysavač s vysokou energetickou účinností hravě zvládne. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Plánujete nákup produktu: a chcete si před nákupem zjistit zkušenosti ostatních zákazníků, kteří koupili produkt před vámi? Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo. Potřebujete zapojit nebo nastavit hubice na tvrdé podlahy a bez manuálu či návodu k obsluze se nehnete z místa? Na našich stránkách se Vám budeme snažit pomoci sehnat český návod pro bílá technika - malé domácí spotřebiče - příslušenství pro malé domácí spotřebiče - příslušenství pro vysavače - hubice na tvrdé podlahy.


Univerzální hubice na tvrdé podlahy. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky